Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MILKSHAKE HÅRPRODUKTER

Milkshake

Milkshake er et miljøbevidst hår- og hudpleje brand, som blev etableret tilbage i 1999. Milkshake består af en serie af hårprodukter, der hurtigt har opnået stor popularitet, og man forstår godt hvorfor. Brandet har opnået stor anerkendelse fra både professionelle frisører og private forbrugere, som værende et af de mest innovative brands gennem dets levetid. Produkterne er super effektive, og gør det, med deres stilrene design og lækre duft, til en stor fornøjelse at pleje og style håret.

Produkter til håret fra Milkshake

Milkshake hårplejeprodukter spænder over shampoo, conditioner, hårkur og styling produkter, samt hårolie. Milkshakes produkter indeholder naturens egne ingredienser. Det kan for eksempel dreje sig om deres linje med mælkeprotein, som giver ekstra næring til skadet hår. Milkshake har udover deres mange unikke hårplejeprodukter også udviklet en række produkter til kroppen. Da produkterne indeholder naturlige ingredienser, er de skånsomme for både hår og hud, men det er ikke ensbetydende med at produkterne ikke er effektive. Alle produkter fra Milkshake er tværtimod super effektive, til det specifikke problem som de er skabt til at løse. Når du benytter produkter fra Milkshake, vil du tydeligt kunne mærke, at der er kræset for at skabe de bedste konsistenser og dufte i hver af Milkshakes unikke formler, for at kunne give dig den allerbedste oplevelse i henhold til personlig pleje og styling. 


Når du skal skabe en målrettet hårplejerutine, som kan hjælpe netop dit hår med at komme i topform igen, er det vigtigt at du først og fremmest klarlægger, hvilken type hår du har. Er dit hår eksempelvis farvet, tørt og skadet eller tyndt og fladt og savner fylde, så se efter de skønne Milkshake produkter, som er udviklet netop til det behov du måtte have. Da Milkshake er eksperter inden for hårpleje, kan du være sikker på, at du er i gode hænder og du vil derfor uden tvivl kunne mærke en forbedring af dit hår efter at have benyttet Milkshakes produkter i et stykke tid. Alle Milkshakes produkter kommer derudover i en smuk og stilren emballage som vil klæde dit badeværelse. Produkterne er ligeledes sammensat så de er super funktionelle og nemme at bruge i forbindelse med hårvask eller styling. 

Billige Milkshake produkter

Med Milkshakes produkter får du salon kvalitet til budgetvenlige priser, og hos Luxplus kan du få Milkshake endnu billigere.

Vi har et stort udvalg af produkter fra det populære og mega lækre Milkshake, og med garanti også noget til lige netop dig, din krop og dit hår. Blandt vores yndlingsprodukter finder du for eksempel Milkshake Maintainer shampoo, som er god til farvet hår, da den holder på farven, så den holder længere og du dermed ikke behøver farve håret så ofte. Den vidunderlige leave-in hårkur Milkshake Incredible Milk eller Whipped cream. Og til dem med lyst, afbleget hår - naturligvis Milshake silvershampoo der fjerner det gule skær fra håret og gør det mere koldt i farven, så du kan holde håret i den tone som du ønsker. 

Vi er også særligt glade for produkterne med Argan olie, som efterlader håret blødt og sundt. Blandt andet Milkshake Argan Oil shampooen indeholder dette vidundermiddel. Produkterne med mælkeprotein er også blandt vores yndlingsprodukter, og især Milkshake Active Milk Mask hårkur er fantastisk. Den giver virkelig dit hår et boost, og forskellen er straks til at mærke. Der er slet ikke noget at sige til at Milkshakes mange produkter er blevet et kæmpe hit blandt professionelle hårstylister og frisører, da produkterne virkelig lever op til den optimale pleje og forbedring af håret som man ønsker at opnå. Milkshake vil fremhæve det bedste i dit hår og få det til at fremstå misundelsesværdigt sundt og smukt. Milkshake har tænkt på alle parametre af hårpleje, da du foruden produkter til lokkerne også kan få produkter, som er udviklet til at tage hånd om din hovedbund. Mange her i norden oplever på et eller andet tidspunkt problemer med deres hovedbund på grund af vores omskiftelige klima, der kan være en hård omgang at gå igennem for både hud og hår. Giv derfor din hovedbund lidt ekstra kærlighed med de unikke Scalp produkter fra Milkshake, som vil lindre irritationer, rense for stylingrester og dermed give dit hår et bedre fundament for at vokse sig stærkt og fyldigt. 

Milkshake selvbruner

Synes du at kroppen mangler lidt kulør, så kan du med fordel investere i en god selvbruner fra Milkshake. Selvbruneren kan med fordel bruges i både ansigtet og på kroppen og vil efterlade huden med en super fin gylden kulør, som vil lægge sig jævnt og smukt på huden, som var du netop hjemvendt fra en tur i sydens sol. 


Lad Milkshake blive en del af din hverdag og du vil hurtigt mærke en forskel på dit hår og din hud. Her på Luxplus kan vi tilbyde dig et bredt udvalg af de skønne produkter, så det er blot at vælge netop de produkter til håret eller kroppen som passer bedst til netop dine behov. Glæd dig til at opleve en skøn forbedring med Milkshake. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus