Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MILKSHAKE HÅRPRODUKTER

Milkshake

Milkshake er en miljøbevidst virksomhed, som blev etableret i 1999. Milkshake er en serie af hårprodukter, der hurtigt har opnået stor popularitet, og man forstår godt hvorfor. Brandet har opnået stor anerkendelse fra både professionelle frisører og private forbrugere, som værende et af de mest innovative brands gennem dets levetid. Produkterne er super effektive, og gør det, med deres stilrene design og lækre duft, til en stor fornøjelse at pleje og style håret.

Produkter til håret fra Milkshake

Milkshake hårpleje produkterne spænder over shampoo, conditioner, hårkur og styling produkter, samt hårolie. Milkshakes produkter indeholder naturens egne ingredienser. Det kan for eksempel dreje sig om deres linje med mælkeprotein, som giver ekstra næring til skadet hår. Milkshake har også lavet en række af produkter til kroppen. Da produkterne indeholder naturlige ingredienser, er de skånsomme for både hår og hud. Men det er ikke ensbetydende med at produkterne ikke er effektive, det betyder derimod at du giver dit hår og din krop den bedste pleje.

Billige Milkshake produkter

Med Milkshakes produkter får du salon kvalitet til budgetvenlige priser, og hos Luxplus kan du få Milkshake endnu billigere.
Vi har et stort udvalg af produkter fra det populære og mega lækre Milkshake, og med garanti også noget til lige netop dig, din krop og dit hår. blandt vores yndlingsprodukter finder du for eksempel Milkshake Maintainer shampoo, som er god til farvet hår, da den holder på farven, så den holder længere og du dermed ikke behøver farve håret så ofte. Den vidunderlige leave-in hårkur Milkshake Incredible Milk eller Whipped cream. Og til dem med lyst, afbleget hår - naturligvis Milshake silvershampoo der fjerner det gule skær fra håret og gør det mere koldt i farven.
Vi er også særligt glade for produkterne med Argan olie, som efterlader håret blødt og sundt. Blandt andet Milkshake Argan Oil shampooen indeholder dette vidundermiddel. Produkterne med mælkeprotein er også blandt vores yndlingsprodukter, og især Milkshake Active Milk Mask hårkuren er fantastisk. Den giver virkelig dit hår et boost, og forskellen er straks til at mærke.

Lad Milkshake blive en del af din hverdag og du vil hurtigt mærke en forskel på dit hår og din hud.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.