Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
18. Oktober 2018
Hårprodukter og Styling

Vi elsker Silvershampoo fra Milkshake

Af blogger Camilla Vingaard
før og efter billede ved brug af silvershampoo fra Milkshake

Milkshake er en virksomhed der i den grad tænker på miljøet. Virksomheden blev etableret i 1999, og laver hårprodukter. Produkterne blev hurtigt populære og jeg forstår sørme godt hvorfor! Produkterne er nemlig super lækre at se på med det stilrene design, det dufter godt og produkterne er skånsomme mod håret. 


Farvel til gule toner med Milkshake

Jeg selv har, fra naturens side, fået den klassiske leverpostejsfarve i håret. Derfor får jeg med jævne mellemrum farvet mit hår, og for tiden holder jeg det så blondt som muligt. Jeg får lagt et hav af lyse striber i kolde og varme nuancer, for at holde det så tæt på, hvad der ville være naturligt, til min blege hud som overhovedet muligt. 

Sagen er den, at jeg altid lidt har drømt om at få gråt hår.. men det kræver simpelthen så meget vedligehold at jeg lidt har givet op på det. Så jeg tænkte, at en god silvershampoo måske kunne hjælpe mig noget af vejen? Så er det ikke en permanent hårfarve, men mere bare helt kolde toner i mine lyse striber. 


Milkshake Silver Shampoo

Derfor besluttede jeg mig for at prøve Milkshake Silver Shampoo. Jeg har efterhånden prøvede mange forskellige silver produkter, men jeg har aldrig rigtig fundet den gyldne opskrift på grå toner i håret uden hårfarve. Den her shampoo er udviklet til, at fjerne gule nuancer i gråt og lyst hår, ved hjælp af violette farvepigmenter. Derudover indeholder shampooen mælkeprotein og økologisk frugtekstrakt, som giver håret en flot glans med kolde toner i. 


Anvendelse: 

Vask først håret med din sædvanlige shampoo, for at fjerne fedt og snavs fra hår og hovedbund. 

Klem, hvad der svarer til en kastanje, ud i din hule håndflade. Skum det godt ind i håret og lad det sidde fra 30 sekunder og op til 5 minutter. Det kommer an på, hvor kraftigt du vil have, at dit hår skal farves. Jeg selv lader det sidde, imens jeg vasker min krop. Det plejer at passe meget godt. 

Jeg vil anbefale, at du ikke blander det op med almindelig shampoo – så synes jeg personligt ikke at resultatet bliver lige så godt. 


Milkshake Silver Leave-In Conditioner

På toppen af kransekagen finder du en lækker leave-in conditioner fra Milkshake. For at få det bedste resultat, er det vigtigt at du BÅDE bruger shampoo og conditioner. Det er en balsamspray i skumform, der er let at fordele ud i håret! Den fungerer også som silver shampoo og er rigtig god til lyst, hvidt og gråt hår. Den neutraliserer også både varme og gullige toner. Den indeholder samme mælkeproteiner samt blåbærekstrat, der har en super blødgørende effekt på håret og efterlader det glansfuldt. 

Jeg kan tydeligt se forskel på mit hår, når jeg har brugt kombinationen af disse to produkter fra Milkshake. Jeg kan kun anbefale Milkshake Silver produkterne, og hvis du bruger det rigtigt er jeg sikker på at du også vil opleve en tydelig forskel i dit hår. Det er simpelthen den nemmeste måde, at få gråt hår uden at farve det! Og til den dovne type, kan man glæde sig over at man her kun skal bruge tid på at vaske håret i badet, og ikke også bruge balsam inden man er færdig! Det synes jeg personligt er fedt, når det skal gå lidt stærkt. 

Produkter i artiklen

KOMMENTARER

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.