Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

GILLETTE BARBERBLADE OG BARBERSKRABERE

Gillette
Gillette er det mest kendte og populære mærke, når det kommer til barbering hos både mænd og kvinder. Man kan næsten ikke nævne ordet barbering uden at tænke på Gillette brandets ikoniske barberskrabere, barberblade og barberskum fra de kendte serier som eksempelvis Gillette Fusion, Gillette Mach3, Gillette Satin Care og Gillette Venus.

Gillette mærket blev grundlagt allerede i 1901 af King C. Gillette. Han fik patent på sit første barberblad i 1904, og siden har Gillette mærket produceret barberblade til både kvinder og mænd. Gillette arbejder konstant på at skabe de bedste barberblade på markedet. Blandt det kæmpe store udvalg af Gillette produkter finder du barberblade, barbergel, barberskraber, barberskum og engangsskrabere, kort sagt alt hvad du skal bruge for at sikre dig en optimal og skarp barbering.

BILLIGE GILLETTE BARBERSKRABERE TIL KVINDER

Leder du som kvinde efter barberskrabere til ben og krop som kan give dig en silkeblød hud, er Gillette uden tvivl mærket du skal gå efter. Til kvinder er det især Gillette Venus og Satin Care, som er populære. Disse Gillette serier indeholder velduftende barberskum til kvinder, barberskraber, billige engangsskrabere og æsker med ekstra barberblade til en billig pris, som er super smarte, hvis du allerede ejer en Gillette barberskraber.
Alle Gillette barberskrabere til kvinder er særligt udviklet til at pleje og fugte huden under barbering samtidig med at de skarpe knive går helt tæt på hårrødderne og sikrer dig en tæt barbering og silkebløde ben, armhuler osv. Gillette Venus skrabere kan fås i mange forskellige varianter med et antal af tre, fire eller fem barberblade. Da der altid vil være mindst et dobbeltlag af barberblade på hver Venus skraber, er du derfor altid sikret en super tæt og lækker barbering. Skraberne kan bruges overalt på kroppen, det er bare at finde netop den skraber som tiltaler dig mest. Alle skrabere er desuden designet så de skaber det perfekte greb, hvilket kun er med til at gøre dit arbejde med barberingen endnu nemmere. Som prikken over i’ét kommer alle skrabere i fine farver, som skaber et fint og feminint touch. 

Gillette Barber gelé og sæbebarer

Vil du gøre din barbering til en nærmest svalende oplevelse, så prøv en af de behagelige barber gels fra brandet, som tilfører huden pleje og fugt, mens barberingen står på. Barber gelé kan også være med til at sikre, at huden ikke vil blive irriteret og rød, når du kører skraberen hen over huden. Er du ikke til barber gelé, så kan du med fordel invistere i en af de lækre skrabere, hvor der medfølger en sæbebar. Sæbebaren befinder sig på selve skraberhovedet og vil derfor dosere en lille smule sæbe på huden hver gang du barberer dig. Sæbenbaren blødgør både hår og hud og er derfor med til at gøre barberingen til en behagelig oplevelse. 

Gillette har, udover ovenstående, tænkt på alle behov i henhold til barbering, da du udover de almindelige størrelse skrabere også kan få rejsestørrelsen Venus Snap Embrace. Venus Snap Embrace er lille, let og praktisk at have med på rejser, da den stort set intet fylder. Lad dig dog ikke narre af dens størrelse, da den stadig vil levere barbering med særdeles gode resultater. 

GILLETTE BARBERSKRABERE OG BARBERSKUM TIL MÆND

Til mænd finder du Gillette Fusion, Gillette Mach3, Gillette Fusion Power, Gillette Fusion ProGlide og Gillette Fusion Proglide Power. Prøv de effektive og billige barberblade og barberskum fra Gillette som er verdensmestre i at tilbyde mænd godt barbergrej til en billig pris.
Gillette har fremstillet utallige barberblade og skrabere, som giver dig en tæt barbering og gør dine kinder glatte og kysseklar – enhver kvindes drøm.
Smid din gamle brugte barberskraber ud og find en ny billig Gillette barberskraber og barberskum, som giver dig en professionel barbering hver gang.

Bag om Gillette 

Gillette blev stiftet tilbage i år 1900 af en mand ved navn King C. Gillette. Virksomheden startede i sin tid op under navnet The Gillette Company, hvor de kunne tilbyde en række sikkerheds barberblade til personlig pleje. Siden virksomhedens opstart har Gillette kun vokset sig større og større og er i dag kendt og elsket verden over. Gillette skraberne er i dag både kvinder og mænds absolut go-to produkt, når det handler om skrabere til hårfjerning på kroppen eller i ansigtet. 

Tips til Gillette barbering 

Når du barberer ben, er der generelt et par råd, der er gode at følge for at få så meget ud af din barbering som muligt. Husk eksempelvis altid at have blødgjort både hud og hår med varmt vand, før du påbegynder dit arbejde med skraberen. Barberer man på en tør hud, vil skraberen hive let i hårene og huden kan efterfølgende begynde at klø. Når din barbering er ovre og du nu står med silkeglatte ben ved hjælp af Gillette, er det en god ide at afslutte hele seancen med en god afsluttende creme, som både kan tilføre fugt, virke kølende og samtidig helende på huden. Se udvalget af gode cremer her på Luxplus, som vil være rigtig gode til jobbet. 

Find dine personlige favoritter fra det verdenskendte Gillette her på Luxplus til overkommelige priser - vi er sikre på, at de vil falde i din smag. 
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus