Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ACTIVE ORAL CARE

Active Oral Care PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ACTIVE ORAL CARE

Active Oral Care

Active Oral Care laver produkter til daglig pleje af tænder og tandkød, såsom tandbørster, tandtråd, mundskyl og mundspray. Active Oral Care er et internationalt mærke, hvis vision er, at producere produkter til at forbedre din mundhygiejne til overkommelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Disse produkter udvikles med funktionalitet i fokus. Active Oral Care har også taget hensyn til forbrugernes mange forskellige præferencer. Foretrækker du for eksempel et bøjeligt børstehoved på tandbørsten? Eller foretrækker du traditionel tandtråd fremfor tandstikker? Active Oral Care har et stort udvalg og helt sikkert et produkt, der opfylder dine behov og ønsker.

Tandbørster, tandpasta og mundskyl fra Active Oral Care

Active Oral Care tilbyder en bred vifte af tandbørster. Der er for eksempel tandbørster, der er specielt udviklet til rygere. Hvis du har brug for en tandbørste, der kan nå ud i de hjørner, som en almindelige tandbørste ikke kan, tilbyder Active Oral Care tandbørster med mikrohoveder. Sortimentet omfatter desuden tandbørster der kan foldes sammen, som derfor er perfekte til rejsen. Børstehovederne varierer i deres design, så de passer til dine behov. I sortimentet er der også en bred vifte af tandbørster til babyer og børn.

Active Oral Care har en række tandpastaer. Her er tandpasta til dig med følsomt tandkød, for dig, der ryger, dig der har følsom emalje og for dig, der ønsker hvidere tænder.

Mundskyl er en smart tilføjelse til din mundplejerutine, da den fjerner plak, karies og dårlig ånde. Hvis du leder efter en mundskyl, skal du kigge blandt Active Oral Cares produkter. Her er forskellige smagsvarianter med forskellige slags styrke. Mundskyl har forskellige formål og hvis du leder efter en alkoholfri mundskyl, har vi også det.

Tandtråd fra Active Oral Care

At anvende tandtråd er en vigtig del af mundhygiejnen. Tandtråden kommer derind, hvor tandbørsten ikke gør. Active Oral Care tilbyder tandtråd og tandstikkere i forskellige designs. Prøv Active Oral Cares populære tandstikkere, der gør det super nemt at få adgang til hele munden.

Billig tandpleje fra Active Oral Care

På denne side har vi samlet vores udvalg af Active Oral Care tandplejeprodukter. Her finder du tandpasta, mundskyl, tandbørster og tandtråd til billige priser. Få mindre huller i tænder og i din pung på samme tid.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.