Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BIOTHERM

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BIOTHERM

Biotherm

Biotherm er et fransk luksusbrand, som specialiserer sig inden for hudpleje. Biotherm blev etableret i 1952 af den franske biolog, Jeanine Marissal. Marissal erfarede, at det mineralske vand i Pyrenæerne blandt andet indeholdt thermal plankton. Denne type plankton består af en række proteiner, vitaminer og lipider, som tilsammen har en foryngende effekt på huden. Marissal tog derfor patent på sin opdagelse, og begyndte at udvikle hudplejeprodukter. I 1970 blev firmaet solgt til L’Oreal, som har en række andre luksusbrands, og i dag kan man få et bredt sortiment af hudplejeprodukter.

Biotherm Homme

Biotherm producerer både produkter til mænd og kvinder. Tidligere var Biotherm primært forbeholdt kvinder, men sådan er det langt fra længere. Med lanceringen af Biotherms Homme linie, som er brandets linie til mænd, blev et nyt yndlingsmærke blandt mænd altså født. Biotherm er også et meget populært brand blandt mænd herhjemme.

Billige Biotherm produkter

Hos Luxplus kan du finde et bredt sortiment af produkter fra Biotherm. Biotherm er specielt kendt for deres cleansers og ansigtsscrubs, hvilket vi naturligvis også har her hos Luxplus, og endda til en billig pris. Derudover kan du finde en række produkter inden for både ansigts- og hudpleje. Sortimentet hos Luxplus består blandt andet af makeupfjerner, ansigtsrens, skintonic, dagcreme, natcreme, øjencreme, CC cream, anti-aging creme, serum, aftershave lotion, solcreme, solspray, kropsolie, aftersun, deodorant, bodylotion og showergel. Om du har fedtet, følsom eller tør hud, kan du finde netop det hudplejeprodukt, som opfylder dine behov inden for hudpleje og makeup. Produkterne er nemlig specielt udarbejdet til at bruge din huds egne naturlige processer, og produkterne formår således dels at helbrede, og dels at genopbygge din hud ved at styrke hudens eget forsvar.

I år 2015 blev Biotherms Oil & Tonic Spray kåret til årets kropsplejeprodukt ved Danish Beauty Award. Et produkt som lindrer og udbedrer tør hud. Den smelter ind i huden uden at have en fedtet konsistens. Olien er rig på Omega 3 og 6 samt olier med nærende og regenererende egenskaber: abrikos, passion, majs- og risklidolie. Du opnår en hud som er blød og strålende.

Udover et stort udvalg af produkter, har vi også gaveæsker fra Biotherm, som er perfekte, hvis man skal forkæle enten sig selv, eller en man har kær.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus