Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

VICHY

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

VICHY CREMER OG HUDPLEJE

Vichy

Vichy er kendt som et luksuriøs hudplejebrand med en særlig ekspertise inden for hudplejeteknologier. Vichy står bag nogle af verdens mest solgte og populære cremer og hudplejebehandlinger. Vichy har hudpleje til enhver hudtype. Uanset om du har tør hud, sart hud, kombineret og fedtet hud, problemhud, uren hud osv. har vichy et hudplejeprodukt specielt udviklet til at pleje og forkæle din hud.

Vichy hudpleje er sammensat af unikke formler og den nyeste teknologi inden for hudpleje. Under mottoet: ”Intet er umuligt”, skaber Vichy banebrydende hudpleje, som kan forvandle og få det bedste ud af enhver hudtype. Uanset din alder, kan du finde et Vichy produkt som vil forvandle din hud og få det mest optimale ud af dit ansigt.

Vichy ansigtscreme

Din hud udsættes hver dag for mange udefrakommende belastninger, og det er derfor vigtigt at huske at pleje og fugte din hud hver dag. Med Vichy hudpleje er du sikker på at få effektiv hudpleje, der styrker hudens balance, og hjælper huden til at regenerere og beskytte sig selv samt få det bedste ud af den fugt, som en god ansigtscreme kan tilbyde.

Blandt det store udvalg af Vichy hudpleje kan du finde alt fra ansigtssæbe, deodorant, akne behandling, creme, bb cream, ansigtsscrub, solspray, natcreme til skintonic og øjencreme.

Vichy brandet blev skabt allerede i 1931 af dr. Prosper Haller, som boede i byen Vichy i Frankrig. Han skabte hudplejebrandet Vichy inspireret af byens varmekilder, som var kendt vidt omkring for sine helende egenskaber. I dag indeholder Vichy produkterne stadig en særlig formel af ingredienser, og Vichy kildevand som er fyldt med mineraler, der har en fantastisk virkning på huden. Det berømte kildevand fra Vichy er stadig berømt for sine beroligende og fugtgivende mineraler, og at bruge denne fantastiske ingrediens i Vichy hudplejesortimentet gør at produkterne er intet mindre end geniale.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.