Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

NEUTRAL

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NEUTRAL

Neutral

Mange danskere bliver stadig mere miljøbevidste, og vil ikke have parabener og kemikalier i deres produkter. Et sted at starte er dit valg af pleje-, skønheds- og husholdningsprodukter.

Med Neutral er du sikret produkter, som hverken indeholder parabener, parfume eller farvestoffer. Neutral bærer AstmaAllergi mærket, og de fleste af produkterne er desuden Svanemærket. Neutral anbefales især hvis man har meget sensitiv hud, eller vil undgå unødig kemi i de produkter, man bruger i hverdagen.

Neutral produkter

Her på siden kan du finde mange forskellige produkter fra Neutral. Vores sortiment består dels af forskellige slags vaskepulver, skyllemidler og opvaskemidler. Og dels har vi et udvalg af produkter i kategorien kropspleje. såsom bodylotions, shampooer, conditioners, showergels og ansigtscremer.

Lider du af eksem, bør du overveje at skifte dine produkter til Neutrals produkter. Patientforeningen har nemlig vurderet ingredienserne i Neutral og konkluderet, at de udgør en minimal risiko for udvikling af allergi, baseret på seneste forskning.

Børn og kemi

Neutral er desuden et rigtig godt produkt til dig, som ønsker at skåne dit barn for unødig kemi. Her på siden kan du derfor finde et udvalg at kropsplejeprodukter, som er specielt produceret til børn. Dit barns hud har ikke opbygget en bakterieflora endnu, der beskytter mod fremmede mikroorganismer, hvorfor det især er vigtigt, at du anvender produkter som er milde og fri for parfume. Således giver du dit barns hud den bedste start. Neutral er derfor et godt valg, da Neutrals babyserie netop ikke indeholder parfume, farve og andre unødvendige tilsætningsstoffer, som kan irritere huden. Samtidig bør du vælge produkter med minimal allergirisiko. Naturlige eller økologiske parfumestoffer og essentielle olier kan give allergi, ligesom kemisk fremstillede parfumestoffer kan.

Alt i alt er Neutrals hudplejeserie et godt valg til dig, som har en holdning til de ydre påvirkninger vi til dagligt udsættes for. Neutral er til dig, som ønsker at tage stilling og som vil gøre en forskel for dig og dine nærmeste.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.