Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NEUTRAL

Neutral

Mange danskere bliver stadig mere miljøbevidste, og vil ikke have parabener og kemikalier i deres produkter. Et sted at starte er dit valg af pleje-, skønheds- og husholdningsprodukter.

Med Neutral er du sikret produkter, som hverken indeholder parabener, parfume eller farvestoffer. Neutral bærer AstmaAllergi mærket, og de fleste af produkterne er desuden Svanemærket. Neutral anbefales især, hvis man har meget sensitiv hud, eller vil undgå unødig kemi i de produkter, man bruger i hverdagen.

Neural produkter

Her på siden kan du finde mange forskellige produkter fra Neutral. Vores sortiment består dels af forskellige slags vaskepulver, skyllemidler og opvaskemidler og derudover tilbyder vi produkter i kategorien kropspleje såsom bodylotions, shampooer, conditioners, showergels og ansigtscremer.

Lider du af eksem, bør du overveje at skifte dine nuværende produkter til Neutrals produkter. Patientforeningen har nemlig vurderet ingredienserne i Neutral og konkluderet, at de udgør en minimal risiko for udvikling af allergi, baseret på seneste forskning.

Børn og kemi

Neutral er desuden et rigtig godt produkt til dig, som ønsker at skåne dit barn for unødig kemi. Her på siden kan du derfor finde et udvalg at kropsplejeprodukter, som er specielt produceret til børn. Dit barns hud har ikke opbygget en bakterieflora endnu, der beskytter mod fremmede mikroorganismer, hvorfor det især er vigtigt, at du anvender produkter som er milde og fri for parfume. Således giver du dit barns hud den bedste start. Neutral er derfor et godt valg, da Neutrals babyserie netop ikke indeholder parfume, farve og andre unødvendige tilsætningsstoffer, som kan irritere huden. Samtidig bør du vælge produkter med minimal allergirisiko. Naturlige eller økologiske parfumestoffer og essentielle olier kan give allergi, ligesom kemisk fremstillede parfumestoffer kan.

Mere om Neutral

Neutral startede deres rejse for over 40 år siden i Skandinavien. Ønsket var at skabe milde formler, som ville beskytte og værne om menneskers ve og vel i henhold til at undgå allergier. Hudallergier er med årene blevet et større og større problem, som både børn og voksne kan generes af. Neutral har efter deres opstart kunne tilbyde en lang række skønne og milde produkter, som kan nydes af hele familien, både hvad angår de praktiske gøremål i hjemmet samt den personlige hygiejne og pleje af hud og hår. Alle produkter fra Neutral er udviklet, så de kan bruges af alle hudtyper, uanset hvor sart og sensitiv din hud måtte være. Produkter fra brandet er endda anbefalet af eksperter, da de er meget skånsomme, men samtidig effektive. 

Neutral - bæredygtige produkter

Som du nok kan fornemme ud fra ovenstående, er det super vigtigt for Neutral at skabe skånsomme produkter, som tager sig godt af din- og din familiens hud. Udover dette værner Neutral også om naturens velbefindende ved at benytte kemikalier, som ikke er skadelige for miljøet. Ydermere sørger Neutral også for at udnytte den energi de bruger ved eksempelvis at producere alt vaskepulver ved hjælp af 100% vedvarende energi. Derudover arbejder Neutral på at indføre genbrugsplast i deres produktioner, så mindre plastik vil gå til spilde. 


Alt i alt er Neutrals hudplejeserie et godt valg til dig, som har en holdning til de ydre påvirkninger vi til dagligt udsættes for. Neutral er til dig, som ønsker at tage stilling og som vil gøre en forskel for dig og dine nærmeste. Det er derudover også en ideel måde at forebygge allergi på, da du ved at benytte Neutral undgår den tilsatte unødvendige kemi i de forskellige produkter. Hjælp dig selv og din familie godt på vej med de mange skønne og skånsomme produkter fra Neutral og undgå de allergiske reaktioner. 


Her på Luxplus finder du et stort udvalg af alle typer Neutral produkter som du og din familie kan nyde godt af hver dag. På siden her har vi presset priserne helt i bund, så du kan få alle de skånsomme produkter du har brug for i dit hjem.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus