Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

Murad PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MURAD

Murad

Murad er et banebrydende hudplejemærke, som er baseret på overbevisningen om, at "Det ikke er hudpleje, det er Murad". Med sine 18 revolutionære patenter, er Murad i dag en af de mest respekterede hudplejeproducenter i verden. Da Dr. Howard Murad, Professor i Dermatologi ved UCLA, startede Murad i 1989 var det det første moderne brand med kliniske hudplejeprodukter. Dr. Murads forskning i hudens sundhed har gjort ham til en af de mest fremtrædende forskere på området, så det er ikke underligt, at hans innovationer bliver rost over hele verden.

Murad produkter

Murad består af 11 forskellige hudplejeserier, som alle indeholder tre vigtige ingrediens grupper: fugtgivende, anti inflammatoriske og antioxidante ingredienser. Disse ingredienser er afgørende for hudens sundhed, uanset om du leder efter forebyggende hudpleje til en allerede sund hud, anti-aging eller behandling til problemhud. Hudplejeserierne består af tre-trins systemer, hvor produktet, der danner trin to, aktivt kommer ind i huden og skaber det mest umiddelbare resultat. Hvis du vælger at købe kun et af produkterne i et Murad sortiment, anbefaler vi at du vælger produkt nummer to.

Blemish Control fra Murad til uren hud

Den mest omtalte og populære serie er den der hedder Blemish Control, som er Murads produkter til akne. Murad Blemish Control indeholder salicylsyre, som aktivt modvirker overproduktion af olie og fedt. Samtidig forhindrer Blemish Control serien, at der sker nye udbrud, og at rødme og irritation bliver reduceret. Hvis du har problemer med akne, så prøv Murad Blemish Control, og læg mærke til forskellen.

Murad til udsalgspriser

Murad producerer fremragende hudplejeprodukter af højeste kvalitet, der virkelig giver resultater, og deres produkter koster derfor tilsvarende. Men heldigvis kan du købe dem billigere her. Det er som at finde Murad til udsalgspriser, forskellen er bare at det er vores normale medlemspriser. Virkelig god hudpleje behøver ikke koste en bondegård. Mere.

Bedste forhandler af Murad i Danmark

Vores utroligt lave medlemskabspriser, som altid er inklusiv i fragt, kombineret med den brede vifte af produkter, gør os uden tvivl til den bedste forhandler af Murads lækre produkter.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus