Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CIF

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CIF

Cif

Cif er et internationalt rengøringsbrand, i nogle lande også kendt under navnet Jif, som fremstiller effektive rengøringsmidler til husholdningsbrug. Cif skaber skuremiddel, sæbe, rengøringsmiddel, vinduesspray osv. Som passer til rengøring af både køkken, badeværelse, toilet, opvask, ja, kort sagt alle hjemmets rum og overflader som trænger til en kærlig hånd. Cif rengøringsmidler findes i forskellige duftvarianter med eksempelvis citrus eller orkide, eller blot Cif Original.

Billige Cif rengøringsmidler og skurecreme

Hvem kender ikke de alltime bestseller skurecremer fra Cif som gør den snavsede porcelænsvask fuldstændig blændende hvid igen. Cif skuremiddel er blevet et verdenskendt rengøringsprodukt der effektivt fjerner pletter og misfarvninger fra dit toilet og køkken. Ikke kun fordi Cif har været gode til at reklamere for deres fantastiske rengøringsmidler, men bestemt også fordi rygtet om Cifs gode resultater er gået fra mund til mund.
Derudover består Cif sortimentet også af Cif All Purpose Cleaner som er rengøringsmiddel som du kan bruge til hele hjemmet og forskellige typer af overflader, men også til gulvvask. Cif rengøringsmiddel og gulvsæbe gør dine gulve skinnende rene og spreder en skøn, ren duft i hele dit hjem. Er du træt af at skulle skrubbe og skrubbe igen og igen oven på den samme plet, eller har du nogle gamle pletter på dit gulv som simpelthen ikke vil komme af, så prøv Cif rengøringsmidler og læg mærke til hvor effektivt Cif får bugt med svære pletter.

Hurtigere rengøring med Cif rengøringsmidler

Cif gør din rengøring meget nemmere og hurtigere. Spar tid på de sure pligter i hjemmet og få mere tid og overskud til alt det sjove. Lad Cif gøre arbejdet for dig og få et renere og mere velduftende hjem efter hver rengøring. Uanset hvilket behov dit hjem har og hvilket rengøringsmiddel du søger, har Cif et kæmpe og billigt udvalg skuremiddel, rengøringsmiddel, gulvsæbe, opvask, vinduesrens, sæbespray og meget andet som er nemt at anvende og som giver et strålende resultat.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus