Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
makeupbørster

Tutorial video: Sådan renser du dine makeupbørster

Af Camilla Svensson | Skønhedsekspert
Husker du at rense dine makeupbørster og makeupsvampe i ny og næ? Det er faktisk vigtigt at få det gjort. Følg med i vores video tutorial her.

Hvis du tænker over det, så bruger du dine makeupbørster og pensler nærmest hver eneste dag. Men, hvor ofte vasker du dem egentlig? Sandheden er, at du nok slet ikke vasker dem så ofte som du burde - måske du slet ikke vasker dem? Læs med og bliv klogere på, hvorfor det er en god idé, at du vasker dine makeupbørster og pensler i ny og næ.

Derfor skal du rense dine makeupbørster og pensler

Grunden til, hvorfor det er super vigtigt at rengøre dine makeupbørster og pensler er, at der i makeupbørsterne gemmer sig en masse bakterier, produktrester, fedt og olie fra huden samt død hud. Den cocktail af bakterier, vil du ikke have rundt i ansigtet vel?

Beskidte makeupbørster er ikke nødvendigvis noget, vi tænker over, men de kan forvandle sig til nogle bakteriebomber, som kan give irritationer i huden. Når du lægger makeup med beskidte makeupbørster og pensler smører du bakteriefesten rundt i hele ansigtet. Det resulterer i urenheder og tilstoppede porer. Dine makeupbørster og makeuppensler kan nemlig samle rigtig mange bakterier, når de bliver brugt gang på gang. Derfor er det rigtig godt at vaske dem med vand og sæbe, så de igen er klar til at blive brugt på ny.

Hvis du ikke renser dine makeupbørster og makeuppensler med jævne mellemrum kan du være uheldig, at der opstår rødme og urenheder i din hud. Derfor får du her en servicemeddelse: Rens dine makeupbørster ofte! - både du og din hud vil elske dig for det!

3 gode grunde til at vaske dine makeupbørster og pensler

  1. Din makeup bliver pænere
  2. Din hud bliver pænere, da urenheder og tilstoppede porer mindskes
  3. Dine makeupbørster og pensler holder længere

Og, hvor tit skal makeupbørsterne så vaskes?

Det nytter ikke noget at investere i gode makeupbørster og ordentlige makeupprodukter, hvis dit dullegrej ikke er i orden. Hvis du passer og plejer dine makeupbørster, pensler og makeupsvampe, så kan du få dem til at holde i årevis. Bruger du dem dagligt, er det mest optimale at rengøre dine børster og pensler én gang om måneden, så du holder bakterierne helt nede. Vask dine børster i mild sæbe, shampoo eller opvaskemiddel, der opløser fedt, en gang om ugen. Desinficer børsterne en gang om måneden i sprit.

Hvordan renser jeg mine makeupbørster?

Se med, når makeupartisten Mia Fabricius viser, hvordan du skal rengøre dine makeupbørster, pensler og makeupsvampe.

Sådan skal du rengøre dine makeupbørster, pensler og makeupsvampe

Brug babyolie til at rengøre dine makeupbørster

Nogle makeupprodukter kan være svære at få af dine makeupbørster og pensler end andre. Fx. kan din foundationbørste og læbebørste være lidt af en udfordring at få ren, da foundation ofte er et fedtet produkt. Her kan det være en god idé at rense dine makeupbørster, pensler og makeupsvampe med en smule babyolie, inden du begynder at rengøre dem med vand og sæbe.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem