Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

OLAPLEX

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

OLAPLEX

Olaplex

Ark ja, hvad man ikke har prøvet for at redde sit ødelagte hår. Det er som om, at diverse shampoo, conditioner og hårmasker bare ikke er nok, efter de utallige gange man har farvet håret. Derfor blev vi også ekstra glade, da Olaplex blev introduceret. Endelig en redning til ødelagt hår! Det er lykkedes for holdet bag Olaplex at udvikle et innovativt nyt molekyle, fri for silikone og olier, der alene beskytter og regenerer svovlbroerne i hårets struktur under og efter kemisk behandling. Det helt unikke ved effekten af produktet er, at svovlbroerne er stærkere end udgangspunktet. Teamet bag Olaplex gik sammen med to af verdens førende ph.d forskere inden for kemi, som aldrig havde arbejdet med hårprodukter før - og det kom der altså et helt nyt og revolutionerende produkt ud af - Olaplex! 

Olaplex behandling

Olaplex udføres i tre trin:

Olaplex No. 1 Bond Multiplier doseres og tilsættes blegningen eller farvningen, og tilføres i håret som normalt. Olaplex No. 2 Bond Perfector smøres ud i håret efter farven er skyllet ud. Den kan sidde i håret i alt mellem 5-30 minutter, og når behandlingstiden er ovre, skylles håret igen. Derefter vaskes håret med shampoo og conditioner som man plejer.

Olaplex hjemmebehandling

Hair Perfector No. 3 er til hjemmebrug, og giver dig dermed mulighed for at forbedre kvaliteten at dit hår derhjemme ugentligt. Hair Perfector No.3 kan både bruges som en forbehandling til fremtidige farvebehandlinger, og som en effektiv kur efter farvning. Hair Perfector No.3 er unik i sin funktion, hvor fokus er at forbedre dit hår, og ikke bare give en kosmetisk effekt. Det kan ikke skade at bruge Olaplex, og hyppig brug af Olaplex vil kun påvirke håret til at blive bedre og bedre. Olaplex har fået kendisfrisører til at teste produktet, og der har ikke været nogen negativ respons fra dem. Ifølge teamet bag Olaplex, kan man kun påvirke resultatet ved at overdosere Olaplex i farvningen.

Ikke nok med at du kan få alle de skønne herligheder i normale størrelser, så har Olaplex også udviklet et rejsekit med tre produkter af 100 ml. pr. produkt. Kittet er perfekt at tage med på rejsen og du kan endda have produkterne med i håndbagagen, da de ikke overskrider lufthavnens regler i henhold til væske. Uanset hvor du befinder dig i verden kan du altså have Olaplex lige ved hånden, så du altid kan give dit hår en god behandling, så lokkerne igen kan fremstå sundt, velplejet og glansfuldt. 

Køb Olaplex lige her hos Luxplus og spar mange penge på det populære hårpleje brand. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus