Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Olaplex: Shampoo, hårkur, conditioner, varmebeskyttelse, olie

Sådan bruger du Olaplex

Af Olaplex
Olaplex er den nemme genvej til dramatisk sundere hår, når bare du husker én ting: Du kan ikke bruge Olaplex for ofte.

Hvis du drømmer om et sundere, stærkere og smukkere hår, er den ENESTE FORKERTE måde at anvende Olaplex på, ved ikke at bruge Olaplex ofte nok. At lade produkterne samle støv på hylden og ikke få skabt din transformerende hårpleje rutine på daglig og ugentlig basis er ærgeligt, når der venter dig dramatiske og mærkbare forvandlinger, hver eneste gang du bruger Olaplex. 

Hvor ofte skal jeg bruge Olaplex? 

Den innovative teknologi bag Olaplex, sørger for at give dig intense og genopbyggende resultater uanset din hårtype og hårets tilstand, og derfor kan du med fordel bruge Olaplex så ofte som du ønsker. Alle produkterne er udviklet med den banebrydende ingrediens, som konstant arbejder for at styrke, reparere og beskytte dit hår imod fremtidig slidtage og ødelæggelse.  

Genopbygning derhjemme en gang om ugen 

Den bedste start er at bruge Olaplex no.3, vores styrkende treatment, som reparerer et skadet, udpint og farvebehandlet hår, en gang ugentligt på et nyvasket hår, i 10 minutter. Hvis du ønsker dramatiske resultater, eller har et virkelig ødelagt hår, kan du få 3x så intense resultater, ved at bruge Olaplex no.0 inden no.3.

Du bruger denne to-trins treatment, ved at påføre Olaplex no.0 på det tørre hår, og lade indvirke i 10 minutter. Derefter, uden at skylle ud, påfører du Olaplex no.3 direkte ovenpå, og lader indvirke i 10 minutter. Afslut med shampoo og conditioner. Denne kickstart af en Olaplex-rejse kan du forkæle dit hår med en gang ugentligt (eller så ofte du ønsker) for de vildeste og smukkeste resultater. 

Læs Den ultimative guide til Olaplex no.3

Farvebevarende, blødgørende og udfriserende formel under bruseren 

Hvis du ønsker at vedligeholde et sundt, smukt og stærkt hår derhjemme, så vil du elske vores shampoo Olaplex no.4 og conditioner Olaplex no.5. Denne boblende duo fugter, plejer og renser dit hår, både med Olaplex molekylet, masser af luksuriøse ingredienser som virker blødgørende, udfriserende og forfriskende. Du vil opleve at din hårfarve bliver mere glansfuld og holder sig smuk i længere tid. 

Platinum blond, naturligt lys eller silver grey 

Uanset om dine lyse hårfarve er din egen eller skabt hos frisøren, så vil Olaplex no.4P – vores blonde tonings shampoo forvandle alle gyldne lokker, med smukke og glansfulde silver nuancer på bare 1-3 minutter. 

Skum håret grundigt op og vask håret hver anden gang i vores Olaplex no.4P for at vedligeholde en smuk og naturlig silver toning.  

Nysgerrig? Læs den komplette guide til no.4P

Varmebeskyttelse, fugt og glans i styling produkterne 

Elsker du multifunktionelle produkter, som både levere uovertruffen glans og pleje, og samtidig er varmebeskyttende og ekstra fugtgivende – så vil du elske Olaplex no.6 og no.7. 

Med sine plejende og udglattende egenskaber, er Olaplex no.6 perfekt at påføre, som en lille ært til længder og spidser i det fugtige hår inden føntørring. Og vil du opnå dramatisk glans, samlede spidser og samtidig have varmebeskyttelse inden styling jernet – så påfør 2 dråber Olaplex no.7 på længder og spidser og style som ønsket. 

Luksuriøs hårmaske og krøllecreme i ét produkt 

Olaplex no.8 er en intens fugt-maske, som både er blødgørende og plejende, og giver glans og volumen på bare 10 minutter. Kort sagt: Du vil elske den! Påfør 1-3 pump på et nyvasket hår og lad den sidde i 10 minutter. Skyl derefter og afslut med contioner. 

Har du krøller og drømmer du stadig om at finde den rigtige krølle creme, som fremhæver, samler og giver naturligt bounce til dine lokker – så kan vi anbefale dig at bruge ½ pump i hver side, i det fugtige hår, som din krøllecreme. Her kan du lade håret lufttørre eller diffuse det. 

Den er god nok