Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
8. August 2016
Hårprodukter og Styling

Sådan virker Olaplex no. 3 - den ultimative guide!

Af Camilla Johnsen
Olaplex no. 3 og resultatet af Olaplex behandling

Vi har fået den ultra hypede Olaplex behandling - yay! Men for at få det bedste resultat derhjemme med Olaplex no. 3, er det vigtigt at du forbereder håret, samt afslutter behandlingen med en conditioner, for at få den optimale virkning. 

Olaplex no. 1 og Olaplex no. 2 er salonbehandlinger, og du vil uden tvivl få det bedste resultat ved at få disse i håret hos en frisør, inden du behandler håret med Olaplex no. 3 derhjemme. 


Hvad er Olaplex?

Olaplex består af et innovativt molekyle, som er fri for silikone og olier, men som beskytter og regenererer svovlbroerne i hårets struktur under og efter kemisk behandling, så håret ikke knækker og spalter. 


Sådan bruger du Olaplex no. 3 derhjemme

Når du går i gang med behandlingen, kan du lige så godt gå all in på det. For at få den fulde effekt af Olaplex behandlingen bør du nemlig følge alle trinene nedenfor. Det kan godt være det kommer til at tage noget tid, men jeg lover dig det er det værd!


1. Afrensende shampoo

Start med at bruge en afrensende shampoo, så Olaplex kan trænge dybt og ubesværet ind i håret. Efter du har vasket håret med den afrensende shampoo, tørrer du håret, så det bliver håndklædetørt.


2. Olaplex no. 3

Tag derefter din Olaplex no. 3, en bred kam, og en skånsom hårbørste. Start med at rede håret, og fordel dernæst Olaplex i hele håret, ved at starte fra hovedbunden og køre det ud i spidserne med kammen. Det er vigtigt at hele håret er smurt ind i olaplex, så alle hårstråene forstærkes. 

Lad Olaplex 3 sidde i håret så længe som muligt. Du kan eventuelt sove med kuren, hvis dit hår er meget skadet. Olaplex skal minimum sidde i håret i 10-15 min., men gerne længere. Er dit hår meget slidt og knækket, brug da Olaplex flere gange om ugen. Produkter du skal bruge her er:

  • Olaplex no. 3
  • The Wet Brush
  • The Wet Brush Comb

3. Protein conditioner

Når Olaplex no. 3 er skyllet ud, benyt da en protein conditioner i håndklædetørt hår. Formålet med protein conditioneren er, at styrke de essentielle kerationkæder i håret, så håret bevarer sin sundhed. 

4. Hårkur

Efter protein conditioneren er det tid til at tilføre fugt til håret - meget fugt! Brug derfor en lækker hårkur, der tilfører fugt og glans til håret. Lad den sidde i 10-15 minutter i håndklædetørt hår, og skyl den derefter ud - hej blødt hår! 

5. Conditioner

Afslutningsvis kan det godt betale sig at komme en almindelig conditioner i håret, da den forsegler hårstråene, og sørger for, at alle de plejende og fugtgivende produkter bliver i håret. 


Hvis du vil forkæle håret lidt mere, kan du med fordel spraye en leave-in balsam i fra Uniq One. Den skåner håret ved børstning, og ved brug af varmeapparater. Du kan også benytte MoroccanOil, hvis dit hår trænger til lidt mere glans og fugt. 

TIP: Mineraler, vitaminer og olier kan gøre alverden for sundheden af dit hår. Derfor er det vigtigt at få fiskeolie og B-vitaminer, da især disse har gode effekter på både hår og negle.Produkter i artiklen

KOMMENTARER

Anja
19. December 2018
Hvor meget olaplex no3 skal man bruge af gangen. Er det hele flasken eller??
Svar fra luxplus - 19. December 2018
Hejsa. Nej du skal ikke bruge en hel Olaplex ad gangen, men det kommer selvfølgelig an på hvor meget hår du har. Men du skal bruge det, så det er fordelt i hele håret. Du kan evt starte i hovedbunden og rede det ud i resten af håret, så du ikke bruger mere end nødvendigt
Susanne
4. September 2018
Hvor lang til skal protein balsam sidde i håret?
Svar fra luxplus - 5. September 2018
Tak for din besked. Protein conditioneren skal benyttes på samme måde som en almindelig balsam. Venlig hilsen Luxplus
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.