Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Olaplex no. 3 og resultatet af Olaplex behandling

Sådan virker Olaplex no. 3 - den ultimative guide!

Af Luxplus & Olaplex
Hvad er det nu lige Olaplex no. 3 kan, og hvordan skal det bruges? Vi guider dig til et flottere, sundere og mere glansfuldt hår ved brug af Olaplex

Opdateret artikel (2021) med tips fra Olaplex

Olaplex no.3 er ikke uden grund det mest hypede Olaplex produkt – faktisk bliver der solgt en Olaplex no. 3 hvert 5. sekund verden over. Du får den ultimative kur behandling til hjemmebrug, og har derfor mulighed for at skabe dramatiske genopbygninger og ultra stærke makeovers i håret på daglig og ugentlig basis. 

Men for at få det bedste resultat derhjemme med Olaplex no. 3, er det vigtigt at du forbereder håret, samt afslutter behandlingen med en conditioner, for at få den optimale virkning. 

Olaplex no. 1 og Olaplex no. 2 er salonbehandlinger, og du vil uden tvivl få det bedste resultat ved at få disse i håret hos en frisør, inden du behandler håret med Olaplex no. 3 derhjemme. 

Hvad er Olaplex no.3?

Olaplex består af et innovativt molekyle, som er fri for silikone og olier, men som beskytter og regenererer svovlbroerne i hårets struktur under og efter kemisk behandling, så håret ikke knækker og spalter. 

Olaplex no. 3 er den første genopbyggende kur-treatment, som trænger dybt ind i håret og reparerer de brudte svovlbindinger, og genskaber et stærkt, sundt og smukt hår på bare 10 minutter. 

Olaplex no.3 Hair Perfector reparerer det ødelagte hår, som er udsat for dagligdags slidtage og kemiske behandlinger i salonen. Olaplex no. 3 giver også dit hår en intens og powerfuld genopbyggende kur treatment.  

Den unikke formel arbejder på samme måde som den intensive Olaplex Stand Alone Treatment, du kan få i salonen, som kan genopbygge og forvandle et ødelagt hår med 99,9%. 

Læs mere om?Olaplex Stand Alone Treatment her

Hvorfor bruge Olaplex no.3? 

Hvis du drømmer om et blankt, blødt, sundt og stærkt hår – så skal du i gang med at skabe din Olaplex hår rutine, hvor Olaplex no.3 Hair Perfector indgår på ugentlig basis. 

Den innovative teknologi arbejder med synlige og mærkbare resultater og du får derfor smukkere og stærkere resultater hver eneste gang du bruger Olaplex no.3. 

Sådan bruger du Olaplex no. 3 derhjemme

Når du går i gang med behandlingen, kan du lige så godt gå all in på det. For at få den fulde effekt af Olaplex behandlingen bør du nemlig følge alle trinene nedenfor. Det kan godt være det kommer til at tage noget tid, men vi lover dig, det er det værd!

1. Olaplex no.4

Start med at vaske håret med Olaplex no.4 shampoo, så Olaplex kan trænge dybt og ubesværet ind i håret. Efter du har vasket håret med den afrensende shampoo, klemmer du vandet ud af håret.

2. Olaplex no.3

Påfør en rundhåndet mængde Olaplex no.3 i længder og spidser. Friser håret igennem med fingrene eller en skånsom børste for at fordele kuren endnu bedre.

Start med at rede håret, og fordel dernæst Olaplex i hele håret, ved at starte fra hovedbunden og køre det ud i spidserne med kammen. Det er vigtigt at hele håret er smurt ind Olaplex, så alle hårstråene forstærkes. 

3. Vent i minimum 10-15 minutter

Lad Olaplex 3 sidde i håret så længe som muligt.  Olaplex skal minimum sidde i håret i 10-15 min., men gerne længere. Er dit hår meget slidt og knækket, brug da Olaplex flere gange om ugen. 

4. Olaplex no.5

Når Olaplex no. 3 er skyllet ud, er det tid til at slutte af med Olaplex no.5 conditioner - og så ellers gå i gang med at føle på dit nye, bløde hår.

Læs også vores guide til Hvordan du bruger Olaplex

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem