Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Bevar et perfekt blond resultat med Olaplex Blonde Enhancher.

Komplet guide til Olaplex No. 4P

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Vil du spare en Olaplex Behandling hos frisøren? Så læs frisør og hårekspert Simone Kellers guide til Olaplex' nye silver shampoo til blond hår.

Har du blond, afbleget eller måske gråt hår? Så må du læse med her, for jeg vil fortælle om en ny shampoo, som udover at give dig et smukt og velplejet hår, kan spare dig for en tur til frisøren!  

Du kender måske følelsen af at dit blonde hår med tiden kan få et mat og gulligt skær? Og måske får du lyst til at bestille en tid til frisøren for at få det frisket op. MEN det synes jeg, at du skal vente med til du har læst videre her, for… 

Olaplex har udviklet et nyt produkt, No. 4P Blonde Enhancer Toning Shampoo, som jeg er sikker på, at du vil blive rigtig gode venner med, hvis du altså er blond.  

Sådan bruger du Olaplex’ nye silver shampoo 

Olaplex Blonde Enhancher er en lilla shampoo, også kaldet silvershampoo, og for at forstå hvad en silvershampoo kan gøre for dig, så skal vi lige snakke lidt om farveteori – men bare rolig, jeg gør det nemt for dig, og du skal ikke gøre andet end at læse med her.   

Der er nemlig en særlig grund til at de her silvershampooer er lilla, når du trykker det ud i hænderne. Måske har du hørt om komplimentærfarver? Hvis ikke, så er det de farver, som ophæver hinanden, når vi arbejder med hår.   

Hvis vi tager et eksempel du muligvis kender, så har du måske prøvet at komme hjem fra en solrig ferie, hvor der er brugt mange timer i poolen, og opdaget at dit hår er blevet grønligt i skæret? Du kommer ned til din frisør, som vil lægge en toning i dit hår, og i den toning vil der være røde pigmenter i. For rød ophæver grøn, og du vil derfor få et ”neutralt” hår igen.  

Spar prisen på en tur til frisøren

På samme måde vil din frisør også give dig en toning med lilla pigmenter i, hvis du kom ind med dit gullige skær i håret, for lilla ophæver nemlig gul, og vil derfor få dit hår til at se lækkert ud igen.  

Men hvad nu hvis du kunne spare denne tur ved frisøren, og klare arbejdet selv? Bare med en shampoo… 

Det kan du med Blonde Enhancer Toning Shampoo, for den indeholder et højt koncentrat af lilla pigment, og er derfor i stand til at rense de gule pigmenter væk ved at tone dit hår, mens du vasker det.  

Men det er ikke det eneste denne shampoo kan. Den har nemlig et Bond-Builder system i sig, som har evnen til at forvandle tørt og medtaget hår til blødt og mere modstandsdygtigt hår ved hjælp af et enkelt molekyle, som giver hurtige resultater. Det er samme teknologi, som vi kender fra Olaplexs andre produkter, og som er kendt verden over.  

Sådan bruger du din Blonde Enhancher fra Olaplex 

Massér ind i vådt hår og lad den gerne virke et minut. Skyl ud og gentag ved behov. Brug den gerne 2-3 gange om ugen for at neutralisere gullige toner væk. Husk at være opmærksom på, at dit hår ikke bliver lilla i skæret, så har det nemlig fået for meget. Hvis dette skulle ske, kan du med fordel erstatte din Blonde Enhancher med en almindelig shampoo uden pigment i.  

Jeg har selv testet shampooen i mit eget hår, og én særlig egenskab, som jeg gerne vil fremhæve er, at den ikke gør håret tørt og glansløst som mange andre silver shampooer gør. Tværtimod føles håret blødt og velplejet – ligesom man kender fra Olaplexs almindelige shampoo. For et endnu blødere resultat, kan du afslutte med Olaplex NO.5 Bond Maintenance Conditioner.  

Har du læst vores guide til Olaplex NO. 3? Ellers er den lige her 

Den er god nok