Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Shampoo

Find den rigtige shampoo og conditioner til din hårtype

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Vi har alle forskellige hårtyper, og derfor også vidt forskellige behov, når det kommer til pleje af vores hår.

Vi har alle forskellige hårtyper, og derfor også vidt forskellige behov, når det kommer til pleje af vores hår. Men hvordan finder du lige den shampoo og conditioner, som passer til dig?

Start med at tage et kig på dit hår. Mangler der volumen? Spændstigere krøller? Ønsker du at slippe af med krus? Eller er tiden inde til at gå efter det lange velplejede hår, som du altid har drømt om?

Vi kender alle de der dårlige hårdage, ikke sandt? Men med de rette produkter kan du faktisk få dit hår til at vise sig fra dets bedste side.

Når du har fundet ud af hvad dit hår har brug for, kan du målrettet gå efter de produkter, som du har brug for.

Shampoo og balsam til din hårtype

Krøller behøver rigtig meget fugt og pleje for at se definerede og bløde ud. I min tid som frisør hørte jeg mange kunder sige, at de nærmest havde “opgivet” deres krøller eller glattede dem væk, fordi det er for svært at pleje og få til at se flot ud. Det synes jeg er synd, for i min optik er der ikke noget flottere end et stort krøllet hår, og ofte skal der ikke meget ændring i plejerutinerne til for at opnå flotte krøller, som ikke kruser.

Curl Passion fra Milkshake er et sæt med shampoo og conditioner, som arbejder sammen for at eliminere krus, og på den måde få de smukke velplejede krøller frem. Shampooen renser i dybden, og indeholder plejende ingredienser som kokosolie, grapefrugt og æbleekstrakt. Conditioneren giver krøllerne deres elasticitet og velplejede look, så du opnår et holdbart og flot krøl i håret.

Det tørre og livløse hår. Når håret bliver tørt og livløst, skyldes det ofte at hovedbunden ikke producerer nok sebum. Sebum fungerer som den naturlige smørelse til håret. Det kan også skyldes at skællagene på hårstrået står åbne og er “utætte”, så de ikke længere kan holde på hårets naturlige fugt.

Til det tørre og livløse hår skal du vælge en shampoo og conditioner med plejende og fugtgivende ingredienser. Et sæt som dit hår helt sikkert vil elske er Olaplexs Bond Maintenance. Shampooen renser håret uden at udtørre hverken hår eller hovedbund. Denne shampoo indeholder også beskyttelse mod UVA og UVB stråler.

Så til dig med farvet hår der mangler glans, er den også god, da den beskytter farven fra at falme. Conditioneren hjælper med at genopbygge og fugte håret, og lukker til slut skællaget, så det holder på fugten, og bliver stærkere.

Til dig der ønsker langt velplejet hår, er det vigtigt med nærende og plejende produkter. Hairburst har udviklet en shampoo og conditioner, som giver håret de bedste muligheder for at vokse sig langt og sundt.

Måske kender du deres hårvitaminer? Disse er et godt supplement til din hårpleje for at styrke håret indefra også. Shampooen modvirker knækkede hårstrå, og giver en utrolig flot glans til håret. Den tilhørende conditioner lukker hårstrået, og giver det dens sidste shine.

Her på hjemmesiden kan du søge på netop din hårtype, og se hvilke produkter der plejer dit hår bedst.

Den er god nok