Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Hårkur og balsam fungerer altid bedst sammen

Bruger du hårkur rigtigt?

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
"Som frisør har jeg ofte hørt fra mine kunder, at de brugte hårkur i stedet for balsam eller omvendt. Men de kan ikke det samme" - læs med her

Jeg vil her dykke lidt ned i, hvorfor det er så vigtigt både at bruge hårkur og balsam (eller conditioner på engelsk).

Som frisør har jeg ofte hørt fra mine kunder, at de brugte hårkur i stedet for balsam eller at de lod deres balsam sidde i længere tid, så den havde samme effekt som en hårkur. 

Virkningen er ikke det samme, og jeg vil her prøve at forklare forskellen.

Hvordan bruger man balsam?

Balsam er et produkt, som vi behandler håret med efter shampoo eller efter en hårkur. Når vi har vasket håret i shampoo, er hårstrået let åbnet i skællaget, og alt skidt og snavs er renset væk fra det. Hvis vi blot stoppede behandlingen efter hårvasken, ville hårstrået være porøst og have nemt ved at knække eller spalte. 

Derfor bruger vi en balsam efterfølgende for at lukke skællaget igen. Det er nemlig effekten ved en balsam, den lukker skællaget og forebygger slidtage samt blødgør håret, og gør det nemt at børste ud. 

Hvordan bruger man hårkur?

Hårkuren er en dybdegående behandling, som vi bruger efter shampoo og inden balsam. Når vi efter hårvasken har hårstrået åbent, er det modtageligt for hårkurens dybdegående virkning. En hårkur er sammensat således, at den kan trænge dybere ind i hårstrået og hjælpe med at genopbygge og give fugtighedsbehandling til håret. En behandling med hårkur holder også længere tid i håret, og det er derfor kun nødvendigt at bruge en hårkur en gang om ugen i et normalt hår. 

Så for at gøre det helt enkelt, så trænger hårkuren dybt ind i håret, når hårstrået er åbent efter shampoo, men det lukker ikke hårstrået igen. 

Derfor er balsam så vigtig at bruge efterfølgende, for at få den fulde plejeeffekt og sikre, at vi får lukket hårstrået igen, og indkapslet den nærende behandling, som vi lige har givet fra hårkuren. 

Hvis du bruger to plejeprodukter fra samme serie, er de ofte fremstillet til at samarbejde optimalt i håret. Mine favoritter i øjeblikket er balsam “Instant Moisture” og hårkur “Super-Charged” fra Paul Mitchell. De giver en dybdegående pleje og genopbyggende behandling af håret.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem