Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
blush fra W7, blush fra Clinique, blush fra Youngblood

Blush - Guide til den perfekte makeup

Af Luxplus
Få glød i kinderne med en blush. Du får en komplet guide med tips og tricks til en ekstra frisk udstråling hele vinteren igennem!

Når man har brugt foundation, concealer (og corrector), er basen lagt, og det er tid til at få noget glød og liv i ansigtet i form af farver og skygger. Første skridt her er blush, som er fantastisk til at give liv og glød i kinderne.


Hvad er blush?

Man bruger blush for at fremhæve kinderne, og give glød på den helt rigtige måde, men det er ikke helt ligegyldigt, hvor man lægger din blush. Blush skal nemlig lægges på æblet på kinden og tilbage mod håret. Hvis du er i tvivl om hvor det er henne, kan du kigge i spejlet og smile, så bliver det runde på kinderne tydeligt. Det er samme sted der du får røde kinder om vinteren. Husk at bygge farven langsomt op, ellers kan du risikere at komme til at ligne en klovn - and we don’t want that!


Hvilken farve blush?

Hvilken farve du skal vælge, afhænger af din nuance i huden. Den farve du får i kinderne om vinteren, kan bruges som pejlemærke. Et andet pejlemærke er, at bruge den nuance dine læber har. Generelt kan man sige, at en sart rosafarvet blush, er god til en lys vinterhud. Hvis man er så heldig, at være lidt mere gylden i huden, fungerer det rigtig godt med en mere peachy nuance. Den mørke hud kan godt bære en rød blush, men måske ikke til hverdag. 


Der findes et hav af forskellige slags blushes, så jeg har valgt nogle forskellige slags ud, for at give en idé om, hvilke muligheder der er inden for blushverdenen. Sådan bruger du pudderblush

En pudderblush er nok den mest klassiske, og også den mest sikre. Det er den slags blush, der er nemmest at arbejde med. Den kan bruges af alle hudtyper, men egner sig specielt godt til kvinder med normal hud. 

Når man skal lægge pudderblush, skal det gøres med let hånd. Stryg børsten i blushen, fjern det overskydende produkt og påfør farven lidt ad gangen og jævn det ud på æblet på kinden. Hvis det ikke giver farve nok, kan du gøre det flere gange. 

Jeg har valgt et par pudderblushes fra W7, som giver en rigtig fin glød til kinderne. De koster fra 19 kroner, og der følger en lille børste med. Noget af det jeg især godt kan lide ved de her blushes er, at der er forskellige nuancer i, så man kan altså variere hvilken naunce blush man vil have på - SMART!


  • Endnu en god blush fra W7 er Cheeky Trio, som faktisk både er en bronzer, blush og highlighter. Så her har du altså de “kind” produkter du skal bruge - samlet. Den koster 45 kroner
  • Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er glad for Youngblood, og det er ikke nogen undtagelse med denne blush. Jeg har valgt farven blossom, som er lidt fersken/lyserød i nuancen. Youngblood blushen koster 149 kroner.


Sådan bruger du cremeblush og flydende blush

Cremeblush giver ofte lige lidt mere glød, og egner sig rigtig godt til folk med tør hud, hvorimod en flydende blush er god til fedtet hud. Det er ikke helt så nemt at styre creme og flydende blush. Hvis der kommer for meget på, kan man påføre en pudder let henover, det gør kinderne mindre farvede. 

Det er nemmest at påføre cremeblush med fingrene. Dup det på kinderne med langefingeren, og ton det ud med eventuelt ringfingeren. Den kan nemlig tage det værste af farven væk, hvis du er kommet til at påføre for meget.

Jeg har valgt to fra Clinique som jeg synes er rigtig fine i nuancen, og nemme at påføre. De er fri for olier, og egner sig derfor godt til en tør hud eller kombineret hud.


Begge er rigtig flotte og nemme at påføre, og koster 109 kroner stykket. 


Det var glød i kinderne - næste uge skruer vi op for gløden, og får styr på highlighter/strobing :-)

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere