Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Concealers og correctors fra Youngblood, Rimmel og W7

Concealer - Guide til den perfekte makeup

Af Luxplus
Concealer eller corrector? Lær hvordan du dækker urenheder, rødme og mørke rande under øjnene, og få et flot og fejlfrit look der holder hele dagen

Tidligere fik vi styr på basen - ansigtscreme. I sidste uge fik jeg dækket foundation (pun intended ;-)), og gav mit bud på hvilke foundations, der egner sig bedst til de forskellige hudtyper. Denne uge er det tid til at “conceale”, altså at skjule de sidste småting i ansigtet vi ikke ønsker, at man kan se. Concealer/corrector er sidste step af “makeupbasen”, inden alt det sjove med farver og udtryk starter.  



Concealer - hvorfor?

Concealer bruges til at dække de små ting i ansigtet, vi ikke ønsker skal kunne ses, såsom urenheder, rødme osv. Personligt er jeg ikke glad for concealers eller correctors, der har undertoner af grøn eller lilla. Jeg synes, de giver en mærkelig nuance på min hud, den bliver grålig i det. Og da jeg uden tvivl ikke er den eneste, der har det på den måde, har jeg valgt produkter der er neutrale i farven. Når man skal skjule forskellige ting i ansigtet, får man det bedste resultat ved at bruge concealer og corrector sammen, da de skjuler forskellige ting.

Sådan dækker du mørke rande under øjnene

Hvis du har mørke rande under øjnene, er det en corrector du skal bruge. Dup produktet på under øjnene, hvor du er mørk. Jeg synes det er nemmest, at bruge en beautyblender til at blende det ud. Når du har blendet correctoren ud, ser man lys ud under øjnene. Derfor er det en god idé, at påføre en concealer ovenpå bagefter. Concealeren skal dog påføres på hele området under øjnene. Resultatet er, at du ser mere vågen og frisk ud. Det kunne for eksempel være den her corrector fra Bourjois, som er lavet specielt til området under øjnene

Sådan dækker du uren hud

Hvis du har urenheder, er det en god idé, at bruge en foundation med medium til fuld dækning. Derefter dupper du på bumsen med concealeren, og blender det forsigtigt ind med en beautyblender. Det er den bedste måde, at dække urenheder på. Du skal lade være med at putte for mange lag makeup på, da giver et unaturligt look.

Sådan dækker du rødme

En concealer er til at dække rødme. Det er forskelligt hvor meget, og hvor henne man er rød i ansigtet. Det kan være på hagen, rundt om næsen eller under og over øjnene. Hvis det er meget, er det bedst at bruge en foundation med medium til fuld dækning først. Derefter dupper du concealer på de steder, hvor du er rød, og blender det ud med en beautyblender. Af concealers kan jeg blandt andet anbefale Rimmels Hide the Blemish concealer, eller W7s Light Diffusing concealer. Når du har påført concealer og corrector, er det altid en god idé at “bake” dit ansigt, så produkterne holder hele dagen. Du kan læse artiklen “Baking - Nyeste trend” for at blive klogere på baking.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem