Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Cook eller Bake dit ansigt i pudder

Baking - Nyeste makeuptrend

Af Luxplus
Først var det contouring, så strobing, og nu har Kim Kardashian fået os til at “bake” - Vi guider dig igennem trenden // Resultatet er to die for!

Da vi lige havde lært, at contouring gik ud på at lave skygger i ansigtet, der kan sørge for at vi bliver tyndere og mere markeret at se på, skulle vi lære endnu et begreb, nemlig strobing. Strobing går ud på at highlighte de facetter, man gerne vil tydeliggøre i ansigtet. Og nu er der kommet en ny trend til byen, nemlig “Baking/Cooking”. Det er naturligvis contouring-dronningen, Kim Kardashian, der har startet hele den her baking bølge , da hun lagde en video ud, hvor hendes makeup artist altså “baker” hendes ansigt. Det går kort fortalt ud på at “bage“ sit ansigt i pudder, for at få et skarpt og holdbart resultat. 

Men ligesom med alt andet makeup, er det vigtigt at gøre det rigtigt og i den rigtige rækkefølge, hvorfor vi har lavet denne guide til dig, så du også kan mestre baking!


Øjencreme = Fugt

Fugt er fundamentet for en god makeup, og det gælder selvfølgelig også ved baking. Brug derfor en øjencreme der giver masser af fugt, og eventuelt også en der løfter og hjælper på poser og/eller sorte rande under øjnene. Jeg har her fundet lidt forskellige øjencremer, som alle kan løfte opgaven til et 12 tal ;-) 

La Roche-Posay Toleriane Ultra Eye Cream. Et fantastisk brand, og en helt fantastisk øjencreme. Den giver dagligt fugt og forhindrer poser under øjenene. Den indeholder termisk kildevand, som her en helt speciel god effekt på huden. 

Dr. Hauschka Daily Hydrating Eye Cream. Dr. Hauschkas øjencreme indeholder rosenvand, ananas og morgenfrue, som fugter i dybden, og opfrisker huden. Derudover er der også avokadoolie, macadamianød og havtorn i, som beroliger og blødgører. 

Rønsbøl Eye Lift Cream. Denne creme er en kombination af creme og serum, som betyder, at den har serummens øjeblikkelig effekt, og cremens forebyggende virkning. Og så virker den med at reducere fine linjer og rynker. 

Concealer = Dækning

Når øjencremen er trukket helt ind i huden, er det tid til concealer. Concealeren skal være lidt lysere end din hudfarve, og skal lægges på under øjnene, som det ses på billedet. Hvis det er en pumpe, pump da lidt ud på bagsiden af hånden, og dup det på under øjnene med ringfingeren, det er nemlig den finger, der kan påføre makeup mest forsigtigt, så  den er oplagt at bruge på et sensitivt område, såsom under øjnene. 

Hvis du godt kan lide det meget makeuppede look, kan du påføre to lag concealer. 

Pudder, pudder, pudder = Baking

Så er det tid til at bake. Baking går egentlig "bare" ud på at overdynge huden på pudder. Til det kan du bruge en børste eller en beautyblender. Derefter skal du gøre den fugtig, ikke våd, men fugtig. Så dypper du den i en translucent pudder, altså en gennemsigtig pudder, og dupper under øjnene. Der skal et godt lag på. Og lad det sidde i fem minutters tid.

Du kan gøre det samme på kinderne, på hagen, på næseryggen og i den midterste del af panden, som vist på billedet ovenover.

Det endelige resultat

Når du har ladet den translucent pudder sidde i 5 minutters tid, tager du en børste der er lidt løs i hårene, og stille og roligt børster det overskydende pudder væk. Resultatet bliver en fejlfri makeup, der holder hele dagen!

Så vær med på trenden, og bake dit ansigt, vi har et stort udvalg i både ansigtscremer, concealers og puddere til formålet.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem