Guide til strobing, Estee Lauder double wear, L'oreal foundation

Makeupguide: sådan mestrer du strobing

Af SKØNHEDSBLOGGER SALLI MARIANNA VILLEFRANCE
Gør som topmodellerne: læg contourpaletten fra dig til fordel for den mere naturlige og smukke strobing-trend. Du får den fulde guide lige her.

Længe har der været talt om contour, der er teknikken, hvor du skaber form i ansigtet med skygger. Men contour er godt på vej til at blive udkonkurreret af en anden (og mere wearable) trend, nemlig strobing. Strobing er egentlig bare et andet ord for at highlighte og fremhæve dele af ansigtet. Det giver et sundt, dewy og veludhvilet look til ansigtet.

Her bruger jeg den fantastiske lysreflekterende Estée Lauder Double Wear Brush On Glow BB Cream i Soft Pink og en silkeblød løs mineral highlighter fra Double Wear Brushi farven ’Twillight’. Begge produkter er virkelig nemme at arbejde med, og ligger smukt på huden. Det er vigtigt, at bruge den rette foundation. Derfor har jeg valgt den cremede L’oreal Nutrilift Gold Anti-aging Foundation, som med dens indhold af hualyronsyre, collagen og C-vitamin giver en sund glød.Guide til strobing

1. Start på en ren, gennemfugtet hud.

2. Pump en passende mængde foundation ud på håndryggen.

3. Fordel den med fingrene eller en foundationpensel i ansigt. Start indefra næsen og arbejd dig ud i resten af ansigtet.

4. Så er det tid til at trylle lidt med tryllestaven! Drej Estée Lauder Double Wear Brush On Glow BB Cream i toppen, så den klikker et par gange, og der kommer produkt ud af den anden ende.

Påfør den lysrefekterende concealer

  • På næseryggen
  • I næsefløjene
  • Under øjnene
  • På øjenbrynsbenet
  • På amorbuen
  • I inderste øjenkrog

Altså alle de områder der er markeret på billedet med de gule prikker.

TIP! Hvis du har områder med urenheder, gå uden om dem, da det bare vil fremhæve dem endnu mere.


5. Brug fingrene til at blende concealeren ud, så du skaber en trekant fra inderste øjenkrog ud mod kindbenet og ned mod næsefløjen (se billede). Det løfter ansigtet og camouflere også evt. Poser under øjnene.

TIP! Dub med pege-, lange- eller ringfingeren i stedet for at smøre den ud. Det gør virkelig en verden til forskel, og nu skal jeg fortælle hvorfor: når du dubber concealeren med fingrene opnår du både en bedre dækning, og en pænere finish. Huden under øjnene er desuden meget delikat, og skal behandles derefter. Derfor lægges din concealer ikke bare pænere, det er også sundere for din hud, som vil beholde sin spændstighed i længere tid, når du ikke ”trækker” for meget i den.


6. Tid til sidste touch. Grib fat i en lille blushbørste og påfør den fløjlsbløde løse mineralpudder i farven ’Twillight’ fra Youngblood på toppen af kindbenene, i øjenkrogen, på amorbuen og på næseryggen – altså de områder der er markeret på billedet med hvide prikker. Blend highlighteren godt ud, så du ikke har nogle tydelige linjer i ansigtet.


Nu kan du vælge at lægge din øjenmakeup eller du kan blot lægge et par lag mascara og nyde din smukke, dewy glød, der strutter af sundhed.

(Foto af coverbillede: Thomas Mark Skafsgaard Jensen)
Den er god nok