Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CONCEALER OG HIGHLIGHTER

Vi kender nok alle til de dage, hvor man har brug for ekstra dække under øjnene for at se nogenlunde frisk ud. Samtidig med at der kan være ting vi gerne vil skjule, er der andre ting vi gerne vil fremhæve, såsom vores øjne, kindben og så videre. Det gælder bare om at finde de helt rigtige produkter til netop dette. Luxplus tilbyder et hav af både concealer og highlighter fra blandt andre W7, Revolution, L'Oreal, Rimmel, Maybelline, Barry M, Max Factor, Technic, Wet’n’Wild og Youngblood m.m.

Billig concealer

En concealer skal kort sagt dække. For at opnå det bedst mulige resultat, skal du gå efter en concealer der er mat, og har samme farve som din hud. Det kan dog være en fordel at vælge en concealer som er en anelse mørkere og endnu bedre, hvis der er lidt orange eller ferskenfarvet i tonen. Så dækker den bedst de mørke rander under øjnene. Vi har heldigvis billige concealere lige her på siden, så kan dække det du vil dække. En concealer er som du nok ved genial til at få dig til at se frisk og udhvilet ud på et øjeblik, men du kan også bruge din concealer omkring næsefløjen, hvis du oplever rødme, eller som et spot produkt, hvis du eksempelvis har en mindre urenhed eller andet som du ønsker at kamuflere. En concealer er derfor god at have ved hånden, når du er på farten, da du i løbet af et splitsekund, kan komme til at se friskere ud med blot dette ene makeupprodukt. Se dig omkring her på siden og find den concealer, som passer dig perfekt både i farve og konsistens.

Concealer palette

Foruden de mange super fine enkeltstående produkter inden for concealer kategorien, så kan du her på siden også finde en række lækre concealer paletter, som super fint dækker det område du ønsker. Mange af vores populære concealer paletter indeholder forskellige farver. Blandt andet kan du opleve at der kan forekomme en grønlig og rødlig farve blandt farverne i paletten. Farver som disse følger med i paletten, da eksempelvis den grønne farve kan hjælpe med at neutralisere rødme i huden, så huden vil fremstå mere jævn og fin. Derudover består paletten naturligvis også af hudfarvede toner, som vil dække andre ujævnheder samt mørke rander. Med en concealer palette er du altid klar til dække selv de mørkeste rander, rødme eller urenheder, så skynd dig ind og find din favorit concealer palette allerede i dag.

Billig highlighter

Før du anvender din highlighter, skal du være opmærksom på, at bruge en lidt lysere foundation eller concealer til de dele af ansigtet, som skal highlightes, altså fremhæves. Gå efter en lidt mat variant og undgå glimmer og glitter, da det let kan blive for meget.

Sådan bruger du highlighter

Det er vigtigt at du sørger for at blende din highlighter godt ud, så produktet ikke bare lægger sig som en lys stribe på huden. Vil du gerne give huden lidt glød, så kan du bruge et produkt med lidt shimmer i, men undgå det, hvis du har moden hud, da det har en tendens til at sætte sig i de fine linjer i huden. Du kan bruge highlighteren på kindbenet, brynbenet, næsebenet, kravebenet, på amorbuen og i den indre øjenkrog. Vi har et hav af highlighters billigt her på siden, så der er helt sikkert en som vil passe til dine personlige præferencer.

Highlighter palette

Kunne du tænke dig lidt forskellige highlighters uden at skulle ud og invistere i mange forskellige produkter, så kan du roligt se dig om efter en highlighter palette. Det er altid rart at have lidt forskellige highlighters at skifte imellem, da der kan være forskel på highlighters med hensyn til om det er lyse eller mørke toner. Highlighters kan du få i både pudderform og som en highlighter stick. Begge produkter gør arbejdet super fint, så valget afhænger ene og alene om, hvilken konsistens du føler mest for at benytte.

En concealer og highlighter er to vidt forskellige produkter, men helt fantastiske makeup redskaber på hver deres måde. De er begge produkter man ikke kan leve uden, hvis man vil skabe det fuldendte makeup look med en smuk finish. Den ene dækker og den anden fremhæver. Slå dig løs og leg med dit look med de to fantastiske makeupprodukter, som med garanti vil blive dine nye makeup favoritter.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus