Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

THE BALM

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

THE BALM

The Balm

The Balm Cosmetics består af et komplet sortiment af makeup, ansigtspleje, hårpleje og neglelak. Filosofien bag The Balm er “beauty in five minutes”, altså at man gerne på 5 minutter skulle være klar til at gå ud af døren. Derfor har The Balm også produceret flere makeupprodukter, der kan bruges til forskellige ting. De her fantastiske makeupprodukter med flere funktioner, er perfekte på farten, hvis man lige har brug for at friske makeuppen hurtigt op. Farvepaletten henvender sig til alle kvinder, der kan få lov til at føle sig som og ligne en makeup artist.

Grundlæggeren af The Balm, Marissa Shipman, indså i 2004 at hun manglede et par makeupprodukter, der kunne få hende til at føle sig glamourøs hele tiden. Og hun tænkte, at hvis hun manglede dem, gjorde andre kvinder også. Hun købte et hav af bøger om hvordan man laver makeup, og begyndte at eksperimentere hjemme i køkkenet. Hun tilførte anti-aging ingredienser og skønne dufte, og det var starten på The Balm. The Balm er både uden parabener og ikke testet på dyr, så det kan bruges med god samvittighed.

The Balm Cosmetics laver makeup af god kvalitet, det er dog især designet af produkterne, der har gjort det muligt for The Balm at blive husket. Det ligner at Marissa Shipman er blevet inspireret af Deres design minder mest af alt om et gammelt Hollywood, med pin-up piger og gamle lækre biler.

Billig The Balm makeup

Her på siden kan du finde vores udvalg af The Balm produkter. Vi sætter en ære i at sælge The Balm makeup billigt, da du dermed kan være med til at sætte farve på en ellers til tider trist hverdag. Og du kan både gøre det derhjemme på 5 minutter eller imens du er på farten, så nu er der altså ingen undskyldninger for ikke at se lækker ud hver dag.

Så gør som alverdens makeupartister og bloggere, og vælg makeup fra The Balm. Der er trods alt en grund til, at det er blandt de foretrukne brands for professionelle.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus