Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MILANI

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MILANI

Milani

Milani er som sit smukke navn antyder, inspireret af en af mode- og designhistoriens helt store hovedstæder, Milano, i Italien hvor hele verdens modescene altid har hentet inspiration fra. Milani er et luksuriøst makeup mærke, og den italienske sans for glamour og gyldne nuancer er tydelig i brandets design og produktudvalg, men man skal dog ikke lade sig narre af navnet. Milani er grundlagt i L.A. i USA hvor de amerikanske superstjerner hurtigt har taget Milani makeup brandet til sig. De kendte Milani baked blush, gyldne bronzers og highlighters matcher perfekt de smukke kendissers solbrune glød og Milanis velkendte guldindpakninger giver brandet et eksklusivt touch som er svært ikke at falde pladask for. Derfor har Milani makeup brandet også allerede spredt sig ud over sociale medier, og særligt beauty bloggere på Youtube, priser Milani makeuppens høje kvalitet.

Milani makeup kan nu fås i Danmark

Efterhånden er flere af Milani makeup produkterne blevet til bestsellers i både USA og Europa. Først for nylig er Milani også kommet til Danmark, men det tyder allerede på at Milani Cosmetics vil blive en stor succes blandt danske kvinder. Måske skyldes dette at Milani makeup produkterne passer til alle hudtyper og hudfarver. Uanset hvilken hudtone du har, vil Milani blush og highlighters blende sig smukt ind i huden og give et naturligt, fantastisk glow til ansigtet.

Bestsellers fra Milani Cosmetics

Blandt Milani Cosmetics bestsellers kan nævnes Milani Matte Lipsticks som omfavner den nye trend med matte lipsticks der har en fantastisk holdbarhed på læberne, og får læberne til at synes større. Derudover har Milani flere farver Baked Blush som er utroligt pigmenterede. Blandt andet den gudesmukke Baked Blush med navnet Luminoso er en absolut musthave i makeupsamlingen. De andre typer af blush med navnet Milani Rose Powder Blush er små kunstværker i sig selv, og man nænner næsten ikke at føre sin makeupbørste hen over de smukke rose-mønstre. Man kommer heller ikke uden om de smukke Milani Strobe Light instant glow powder som får ethvert ansigt til at lyse op, og sidst, men ikke mindst, skal selvfølgelig nævnes Milanis berømte foundation 2in1 foundation and concealer som har en fantastiske dækkevne og som er blevet kåret til en af de bedste foundations på markedet lige nu.
Milani makeup er ikke testet på dyr. Alle makeup produkter er certificeret cruelty-free og veganske.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus