Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

Rimmel PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

RIMMEL LONDON MAKEUP

Rimmel

Rimmel er et britisk kosmetik firma, som er kendt for sine mange forskellige og super populære makeup produkter. Med mottoet: ”Get the London Look” har Rimmel imponeret kvinder I England og resten af verden med sine mange flotte makeup farver og gode kvalitet. I dag er Rimmel et af verdens største makeup- og kosmetikfirmaer, som konstant udvikler nye spændende farver og makeup. Med supermodellen Kate Moss i front for de flotte makeup kampagner, har Rimmel skabt sig et makeup brand der vil frem i verden.

Rimmel makeup

Blandt de mange Rimmel makeupprodukter finder du øjenmakeup serien Scandal Eyes, som nok er mest kendt for deres fantastiske mascaraer. Med serien er det muligt at skabe et intenst look, der både egner sig til hverdag og fest. Derudover byder Rimmels sortiment på alt hvad makeuphjertet begærer af utallige lipgloss i fantastiske farver, bb creamer der både giver fugt og glød i ansigtet, neglelakker i både klassiske og tidens trendy farver, øjenskygger, concealer, primer og blush.

Rimmel makeup rummer et utal af farvekombinationer, så du nemt kan skabe dit eget unikke makeup look både til hverdag og fest. Rimmel er bl.a. kendt for sine mange typer foundations, såsom den flydende Stay Matte serie, eller pudderfoundationen Rimmel Stay Matte Pressed Powder, der har en rigtig god dækkeevne.

Rimmel selvbruner

Ønsker du en lækker brun glød, også om vinteren, kan du med fordel bruge en selvbruner. Du kan nemlig forlænge sommerens smukke, brune kulør ved hjælp af en god selvbruner fra RImmel. Her finder du flere typer af selvbruner som f.eks. Rimmel Sunshimmer Instant tan, som hurtigt trænger ind i huden og gør kroppen lækker brun.

Billig Rimmel

Rimmel er god og smuk makeup, til priser alle har råd til. Med det store udvalg af makeup fra Rimmel er det muligt at lege med de mange makeupfarver på øjenskygger, concealer, lipgloss, neglelak og meget mere. Variér dit makeuplook og skift jævnligt ud i de farver du bruger. Som kvinde er makeup en fantastisk mulighed for at lege med looket, og overraske omgivelserne med flotte nye negle eller en smuk rød læbestift. Gå på opdagelse i Rimmels makeup sortimentet og lad legen begynde.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.