Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

RIMMEL LONDON MAKEUP

Rimmel

Rimmel er et britisk kosmetik brand, som er kendt for sine mange forskellige og super populære makeup produkter. Med mottoet: ”Get the London Look” har Rimmel imponeret kvinder I England og resten af verden med sine mange flotte farver og makeuppens gode kvalitet. I dag er Rimmel et af verdens største makeup- og kosmetik brands, som konstant udvikler nye spændende produkter. Med supermodellen Kate Moss i front for de flotte makeup kampagner, har Rimmel skabt sig et makeup brand, der vil frem i verden.

Rimmel makeup

Blandt de mange Rimmel makeupprodukter finder du øjenmakeup serien Scandal Eyes, som nok er mest kendt for deres fantastiske mascaraer. Med serien er det muligt at skabe et intenst look, der både egner sig til hverdag og fest. Derudover byder Rimmels sortiment på alt, hvad makeuphjertet måtte begære af utallige lipgloss i fantastiske farver, bb creams der både giver fugt og glød til ansigtet, neglelakker i både klassiske og tidens trendy farver, øjenskygger, concealer, primer og blush og meget, meget mere. 

Rimmel makeup rummer et utal af farvekombinationer, så du nemt kan skabe dit eget unikke makeup look både til hverdag og fest. Rimmel er blandt andet kendt for sine mange typer foundations, såsom den flydende Stay Matte serie, eller pudder foundation Rimmel Stay Matte Pressed Powder, der har en rigtig god dækkeevne. Da vi har skruet helt ned for priserne på Rimmel sortimentet behøver du ikke gå på kompromis med de produkter du gerne vil tilføje til din makeuppung. Prøv dig frem med de mange skønne produkter og skab unikke looks som både understreger dine bedste træk og din personlighed.  


Der er ingen grænser for, hvilket look du kan skabe med Rimmel. Skulle der være et specifikt produkt som du er særlig tilhænger af som eksempelvis læbestift er dette et produkt som du finder i mange farver og varianter lige her på siden til en uhørt lav pris, så du kan få råd til lidt mere. 

Rimmel mascara

Er der noget flottere end øjne som er smukt indrammede af lange definerede vipper? En god mascara er altid det ultimative trick til at få dine øjne til at såkaldt poppe og virkelig gøre sig bemærket af andre. Med de mange Rimmel mascara som du finder her på siden kan du få både længde og fylde på vipperne, let og enkelt. Se dig omkring og find netop den mascara som tiltaler dig mest. 

Rimmel Selvbruner

Ønsker du en lækker brun glød, også om vinteren, kan du med fordel bruge en selvbruner. Du kan nemlig forlænge sommerens smukke, brune kulør ved hjælp af en god selvbruner fra Rimmel. Her finder du flere typer af selvbruner som f.eks. Rimmel Sunshimmer Instant tan, som hurtigt trænger ind i huden og gør kroppen lækker brun.

Billig Rimmel

Rimmel er makeup af super fin kvalitet til priser alle har råd til. Med det store udvalg af makeup fra Rimmel er det muligt at lege med de mange makeupfarver inden for øjenskygger, concealer, lipgloss, neglelak og meget mere. Variér dit makeuplook og skift jævnligt ud i de farver du bruger. Som kvinde er makeup en fantastisk mulighed for at lege med looket, og overraske omgivelserne med flotte nye negle eller en smuk rød læbestift. Gå på opdagelse i Rimmels makeup sortimentet og lad legen begynde. Lad dig eventuelt inspirere af den skiftende årstid eller et givent arrangement du skal til, hvor der gerne må være lidt knald på makeup looket. 

Mere om Rimmel

I 1834 rejste den unge parfumør, Eugene Rimmel fra sin familie for at drage mod London for at starte sin egen forretning. I 1834 var skønhedsbranchen en helt anden end den vi kender i dag. Parfume blev blandt andet kaldt for eddike og mascara blev til ved at benytte kviksølv. Eugene Rimmel og hans far startede House of Rimmel og skabte den første mascara som ikke var udvundet af skadelige ingredienser og kemikalier. Omkring Eugene Rimmels død blev hans mascara brugt af mange kvinder hele verden over. Denne måde at skubbe til grænserne og have lysten og drivkraften til at udvikle og forbedre er det der den dag i dag fortsat driver Rimmel. Rimmel er fantastiske til at formidle makeup trends, som ses i modebilledet og skabe produkter som alle kan få råd til. 


Scroll gennem siden og tilføj de fantastiske Rimmel produkter til din kurv som du bare må eje. Bestiller du dine produkter inden klokken 15.00, kan produkterne blive leveret til din dør allerede den efterfølgende dag. Lad Luxplus hjælpe dig med at komme godt i gang med at skabe nye, flotte makeup looks med Rimmel. God shoppelyst.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus