Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

JANE IREDALE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

JANE IREDALE

Jane Iredale

Jane Iredale er ikke bare klassisk makeup som du kender det. Jane Iredale er avanceret og langtidsholdbar mineral makeup uden parabener, kunstige farvestoffer, kemisk konservering eller kunstige duftstoffer. Jane Iredale makeup brandet er særligt kendt for sine mange smukke mineral puddere og mineral foundations som ved hjælp af det naturlige indhold af mineraler, er nemme at blende ind i din unikke hudtone. Foretrækker du et let og naturligt makeuplook, vil du uden tvivl elske de mange smukke makeup produkter fra Jane Iredale. Jane Iredale makeup produkterne indeholder ikke talkum og din hud får mulighed for at ånde frit, uanset hvor meget makeup du påfører. Derudover er makeuppen fra Jane Iredale så holdbar, at den holder hele dagen uden at du behøver opfriske den eller påføre et nyt lag makeup.

Sund og naturlig mineral foundation og makeup fra Jane Iredale

Holdningen bag udviklingen af Jane Iredale brandet og de mange ikoniske Jane Iredale mineral makeup produkter, er at makeup skal være naturlig, ren og parabenefri. Jane Iredale sætter en ære i ikke at tilsætte unødvendige ingredienser i sine makeup serier, men i stedet skabe gyldne, smukke bronzers, mineral foundation, læbestifter, pudder, mascara og lipgloss som er sunde for huden og som samtidig ser fantastiske ud.
Derudover er det vigtigt at nævne at Jane Iredale makeup og foundation ikke er testet på dyr. Netop denne cruelty-free makeup trend, er med til at gøre Jane Iredale makeup brandet til et populært valg hos de som går ind for naturlige ingredienser og dyrevelfærd.

Makeup uden kunstige parfumestoffer og parabener fra Jane Iredale

Jane Iredale kosmetik handler om at få det bedste frem i dig selv og fremhæve din naturlige skønhed. Kvinden bag brandet, Jane Iredale, skabte Iredale Mineral Cosmetics i 1994, og var den første som tænkte på at skabe makeup som også indeholdte hudpleje produkternes funktioner. Det vil sige makeup som samtidig var sundt for huden og som kunne have plejende egenskaber. Hun lod sig især inspirere af kvinder med følsom og sart hud som gerne ville bære makeup, men som ikke kunne tåle hvad som helst. Derfor har mange af makeup produkterne fra Jane Iredale også multifunktionelle egenskaber og kan bruges på mange forskellig måder og steder.
For Jane Iredale handler det i bund og grund om at skabe naturlig og sund makeup som kan bæres af kvinder i alle aldre, og som, uanset alder og hudtype, altid vil få kvindens naturlige skønhed til at skinne igennem.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus