Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ELF

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ELF

elf

E.l.f. Cosmetics er et amerikansk makeup brand som på rekordtid har opnået kultstatus på verdensplan. Bogstaverne eller forkortelsen e.l.f. står for eyes lips face og beskriver de tre hoved fokuspunkter som skaberne bag elf makeup har haft for øje da de designede de unikke makeup produkter som nu er blevet en så kæmpe succes.
Lad os starte med e.l.f. første punkt: eyes. Elf har kreeret de mest fantastiske eyeshadows i flydende form som ligner en lipgloss, men som kan smøres direkte på øjenlåget. Disse flydende øjenskygger fra e.l.f. indeholder de mest fantastiske pigmenter som får øjnene til at gløde. Derudover har elf også lavet nogle virkelig gode mascara som er utroligt billige sammenlignet med de typiske mascara på markedet, men som giver et smukt resultat og lange, sorte og smukt adskilte vipper. Er du på udkig efter en ny billig mascara, kan du med fordel prøve en mascara fra elf. De kan kun anbefales.

Matte lipgloss og billige læbestifter fra elf

Lad os gå videre til elf cosmetics andet fokuspunkt, nemlig lips. Når det kommer til læbestifter og lipgloss, har elf uden tvivl skabt nogle makeup produkter som viser vejen frem for de andre makeup brands på markedet. Hvad enten du er til en mat læbestift eller en af de meget populære matte lipgloss, eller om du vil have masser af fugt til læberne og et skinnende shine, så har e.l.f. lipgloss serien masser af smukke farver som holder længe og som er nemme at påføre.

Komplet makeup look med elf

Sidste punkt på ELF Makeup dagsorden er face og her er det at elf cosmetics virkelig har taget mange fans med storm. Elf primer, face mist spray, elf concealer for ikke at nævne elf foundation giver dig den ensartede, dækkende og fejlfri makeup du altid har drømt om.
Brug gerne elf børster og makeup pensler til at opnå den bedste fejlfri dækning i dit ansigt og afslut din elf makeup rutine med et afsluttende pift med elf makeup finishing spray.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.