Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ELF

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ELF

elf

E.l.f. Cosmetics er et amerikansk makeup brand som på rekordtid har opnået kultstatus på verdensplan. Bogstaverne eller forkortelsen e.l.f. står for eyes, lips, face og beskriver de tre hoved fokuspunkter som skaberne bag e.l.f makeup har haft for øje, da de designede de unikke makeup produkter, som nu er blevet en så stor succes. Tjek det super cool brand ud lige her på siden og lad dig inspirere til de mange forskellige looks som e.l.f gør det muligt at skabe. 

E.l.f mascara og øjenskygger

Lad os starte med e.l.f. første punkt: eyes. E.l.f har kreeret de mest fantastiske eyeshadows i flydende form som ligner en lipgloss, men som kan smøres direkte på øjenlåget. Disse flydende øjenskygger fra e.l.f. indeholder de mest fantastiske pigmenter som får øjnene til at gløde. Derudover har e.l.f også lavet nogle virkelig gode mascara, som er utroligt billige sammenlignet med de typiske mascara på markedet, men som giver et smukt resultat og lange, sorte og smukt adskilte vipper. Er du på udkig efter en ny billig mascara, kan du med fordel prøve en mascara fra e.l.f. De kan kun anbefales. 

Matte lipgloss og billige læbestifter fra e.l.f

Lad os gå videre til e.l.f cosmetics andet fokuspunkt, nemlig lips. Når det kommer til læbestifter og lipgloss, har e.l.f uden tvivl skabt nogle makeup produkter som viser vejen frem for de andre makeup brands på markedet. Hvad enten du er til en mat læbestift eller en af de meget populære matte lipgloss, eller om du vil have masser af fugt til læberne og et skinnende shine, så har e.l.f. lipgloss serien masser af smukke farver, som holder længe og som er nemme at påføre. 

E.l.f primer, face mist spray, concealer og meget mere

Sidste punkt på e.l.f Makeup dagsorden er face og her er det at e.l.f cosmetics virkelig har taget mange fans med storm. E.l.f primer, face mist spray, e.l.f concealer for ikke at nævne e.l.f foundation giver dig den ensartede, dækkende og fejlfri makeup du altid har drømt om.

Brug gerne e.l.f børster og makeup pensler til at opnå den bedste fejlfri dækning i dit ansigt og afslut din e.l.f makeup rutine med et afsluttende pift med e.l.f makeup finishing spray.

Når du leger med makeup fra e.l.f er det let at glemme tid og sted, da der findes så mange fine produkter, som du kan eksperimentere med. Alle produkter er skabt ud fra et smukt design, som vil pynte på enhver badeværelseshylde eller ethvert sminkebord. Vil du gå all in på et festligt aftenlook, kan du finde alt du skal bruge her på siden. Foruden ovenstående kan du få de fineste vipper, som vil få dine øjne til at træde i karakter og gøre sig mere bemærket. Når makeuppen på din hud ligeledes skal holde en hel nat, er det vigtigt at give makeuppen et godt fundament at arbejde på. Dette er heldigvis ingen sag, da e.l.f har udviklet primere, som sørger for at makeuppen holder en hel aften. Er du mere til et naturligt makeup look som blot fremhæver dine bedste træk, så kan du roligt finde dig et par favoritter blandt sortimentet. En smuk hverdagsmakeup kan blandt andet indebære en foundation, concealer og pudder, en god mascara, blush eller bronzer, definerede og børstede bryn og måske en let farve på læberne som giver dem noget fugt dagen igennem. Vi har presset priserne på alt det populære e.l.f makeup grej i bund, så du kan få råd til at skabe dig alle de looks som du drømmer om. Rigtig god fornøjelse med makeuppen.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus