Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

GOSH

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

GOSH

GOSH

GOSH Copenhagen er en dansk familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1945. GOSH startede faktisk som en medicinalvirksomhed, men blev i 1979 udvidet til også at omfatte kosmetik, som i dag er der deres primære fokus ligger. GOSH sælges i over 80 lande, og har dermed taget kampen op med de store internationale makeup brands.

GOSH’ produktudvikling, produktion og distribution ligger i Danmark, fordi det er vigtigt for virksomheden at produkterne afspejler deres identitet og værdier. Desuden er det vigtigt for GOSH at alle produkter lever op til den ønskede kvalitet, så det er de bedste produkter forbrugerne køber, når de blandt andet køber makeup og hudplejeprodukter fra GOSH.

GOSH makeup

GOSH tilbyder et bredt sortiment, og omfatter, udover makeup, også hårplejeprodukter, hudplejeprodukter og kropsplejeprodukter. GOSH har ligeledes taget andre brands under deres vinger, og hjælper dem med alt fra idé til salg.

GOSH er blandt trendsætterne, når der kommer nye produkter på markedet, og er altså dermed med på den nyeste beauty mode. Og det kræver lidt på et marked, hvor forbrugerne skifter smag og holdning fra den ene dag til den anden.

GOSH er bedst kendt for deres farverige univers med kant, som er sjove at bruge. Med GOSH er det muligt at skabe lige præcis det makeup look du ønsker. Om du ønsker fokus på at skabe den perfekte base i form af primer, foundation og concealer, eller om du ønsker at fokusere på at lave nogle intense øjne, eller store og farverige læber, ja så har GOSH helt sikkert det du skal bruge for at skabe det helt rigtige look.

GOSH produkter

Her på siden kan du finde vores store udvalg af det lækre makeup fra GOSH. Det er ikke for sjov, at GOSH motto er “Make your impression”. Du kan få en lang række forskellige produkter fra brandet som vil hjælpe dig med at skabe en smuk og fejlfri hverdags makeup, eller du kan give dig i kast med de mange forskellige farver til både øjne og læber, hvis du skal til fest eller blot ønsker, at sætte lidt kulør på hverdagen. GOSH har alt du skal bruge både af makeup produkter, men også det værktøj du skal bruge for at lægge din makeup til perfektion. Prøv blandt andet en af de mange makeup pensler og børster fra GOSH eller deres suveræne Blending Sponge. GOSH er desuden en fantastisk gaveide til en veninde, mor eller kæreste, som fortjener lidt ekstra lækkert makeup, der vil kunne glæde ethvert kvindehjerte. Her på Luxplus fører vi et bredt sortiment af alt det bedste fra GOSH, og så er der endda mange penge at spare, hvis du handler dine GOSH favoritter her på siden. 

GOSH makeup uden parabener

Hos GOSH er de bevidste om at skabe milde formularer, som ikke skaber irritationer i huden. Derfor bliver alle GOSH makeup produkter produceret uden brug af parabener og langt størstedelen af produkterne indeholder heller ikke parfume. I de produkter hvor der forekommer parfume, bliver denne ingrediens brugt med omtanke og kun i de produkter, hvor det give mening som eksempelvis i nogle af de læbeprodukter, hvor der indgår smagsstoffer. Vil du have produkter uden parfume, kan du nemt finde mange andre produkter hos GOSH, som er helt parfumefri. Foruden at vise omtanke over for menneskers ve og vel så udviser GOSH også omsorg i henhold til dyr, da brandet er 100% cruelty free. Dette betyder at GOSH aldrig tester deres produkter på dyr. GOSH produkter kan derfor med fordel bruges af alle, der vil skåne dyr i forbindelse med produktudvikling, og er i særdeleshed venlige over for dem som lever en vegansk livsstil. 

GOSH udviser på flere måder, at de har hjertet på rette sted, da de udover ovenstående også tænker miljøet ind i deres produktion. GOSH sørger blandt andet for at genanvende en del af det plastik, som findes i vores verdenshave og dermed genbruge dele af plastikken til at skabe ny emballage med. 

Leg med dit look og udfold dig kreativt med de mange makeup produkter fra GOSH. Vi er sikre på, at du vil finde mange favoritter blandt det brede sortiment.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus