Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BENEFIT

Benefit PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BENEFIT

Benefit

Benefit Cosmetics er på rekordtid blevet et af de mest hypede makeupbrands på markedet og adskillige af Benefits makeupprodukter er at finde på listen over makeupartisternes favorit makeup brands. Benefit San Francisco er et super cool og anderledes makeupbrand med et lidt retro og tegneserie-agtigt touch og design. Blandt favoritterne fra Benefit kan nævnes de populære Benefit mascara, blandt andet They’re real mascara serien som giver fantastisk volumen til vipperne samt den meget hypede Benefit Roller Lash mascara som hurtigt bliver revet væk fra hylderne.

Hvor kan man købe Benefit i Danmark?

Den meget moderne trend med at gøre lidt ekstra ud af sine øjenbryn har også været medvirkende til Benefit Cosmetics enorme succes. Benefit har skabt øjenbryn serien Benefit Gimme Brow som er eyebrow mascara som du kan bruge til at optegne og markere dine øjenbryn som aldrig før!
Benefit makeup er ikke så let tilgængeligt i Danmark, men her på siden har vi samlet Benefits bestsellers så også danskerne kan få mulighed for at få fingre i de mange gode Benefit produkter.

Hvilke makeupprodukter fra Benefit er bedst?

Der er mange bloggere og youtubere som roser de mange bestseller produkter fra Benefit. Blandt youtubes beautybloggere, er Benefit brandet nærmest ikke til at komme udenom.
De populære Gimme Brow øjenbrynsmascara, den super dækkende Stay don’t Stray primer, den ikoniske og måske verdens bedste primer: The POREfessional Primer må man heller ikke glemme, High Beam Highligter eller den smukke Hoola Bronzing Powder. Argh, men altså, det er jo helt vildt så mange ikoniske makeup produkter Benefit har givet os. Det er ikke mærkeligt at så mange andre makeupbrands har ladet sig inspirere af Benefit makeup favoritterne og Benefit dupes er at finde alle vegne.
Vil du gerne være en del af de bedste makeup brands og trends på markedet, bliver du nødt til at have et eller flere af Benefit makeup bestsellers i din makeupsamling.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus