Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BEAUTY FORMULAS

Beauty Formulas PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BEAUTY FORMULAS

Beauty Formulas

Beauty Fomulas er et brand under Drammock International Ltd, som blev etableret i 1984 i den nordlige del af England. Her sker også produktionen, opbevaring, lager og distribution.

Produkterne sælges herfra til mere end 55 lande verden over. Produktsortimentet hos Drammock omfatter blandt andet fodpleje, hudpleje, kul, mundhygiejne og feminine produkter, som naturligvis alle lever op til EU standarder.

Formlerne er hudvenlige, og arbejder dybt ind i huden for at opnå det bedste resultatet. Beauty Formulas laver blandt andet ansigtsrens, ansigtsscrubs, shower gels, balsam, fodpleje, og hånd- og kropspleje. Faktisk lige fra helt problemspecifikke til generelle problemer.

Charcoal maske

Beauty Formulas er især kendte for deres produkter med aktivt kul. Især ansigtsmasker med kul er blevet populært, og her har Beauty Formulas lavet flere forskellige, blandt andet en kul- og lermaske, en kul ansigtsscrub, en kul ansigtsrens og renseservietter med kul.

Aktivt kul i hudpleje

Men hvorfor er det overhovedet blevet så populært med aktivt kul i hudpleje? Aktivt kul er længe blevet brugt i medicinal industrien til at “detoxe” mod forgiftning, da kemikalierne binder sig til kullet, og dermed kommer med ud. Der er derfor også mange der bruger aktivt kul i smoothies osv for at detoxe kroppen. Når det drejer sig om hudpleje, er aktivt kul godt til at formindske porer og rense i dybden, da urenhederne binder sig til kullen og dermed kommer med ud. I de fleste Black masks er der derfor også aktivt kul. Kul er desuden godt til at pleje fedtet hud, og til at bekæmpe akne med.

Ansigtsscrubs

Men hvis du ikke er til kul i din hudpleje, kan vi også tilbyde andre produkter fra Beauty Formulas, der ikke indeholder kul. Brandet har nemlig lavet mange andre produkter, blandt andet ansigtsscrubs der ikke bare dufter fantastisk, men som også kan gøre underværker for din hud. Du kan blandt andet finde ansigtsscrubs med abrikos, honning, mandler og med agurk og avocado.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.