Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BEAUTY FORMULAS

Beauty Formulas PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BEAUTY FORMULAS

Beauty Formulas

Beauty Formulas er et brand under Drammock International Ltd, som blev etableret i 1984 i den nordlige del af England. Her fra håndteres ligeledes alt angående produktionen, opbevaring, lager og distribution.

Produkterne fra Beauty Formulas sælges herfra til mere end 55 lande verden over. Produktsortimentet hos Drammock omfatter blandt andet fodpleje, hudpleje, kul, mundhygiejne og feminine produkter, som naturligvis alle lever op til EU standarder.

Formlerne er hudvenlige, og arbejder dybt ind i huden for at opnå det bedste resultatet. Beauty Formulas laver blandt andet ansigtsrens, ansigtsscrubs, shower gels, balsam, fodpleje, og hånd- og kropspleje. Faktisk lige fra helt problemspecifikke til generelle problemer. Så uanset hvad du måtte stå og mangle i dit hjem for at fuldende den personlige pleje, så kan du finde alt du skal bruge lige her, da vores sortiment fra Beauty Formulas er stort. 

Charcoal Maske

Beauty Formulas er især kendte for deres produkter med aktivt kul. Især ansigtsmasker med kul er blevet populært, og her har Beauty Formulas lavet flere forskellige, blandt andet en kul- og lermaske, en kul ansigtsscrub, en kul ansigtsrens og renseservietter med kul. Kul har den fantastiske egenskab, at den sørger for at suge det overskydende fedt som ligger på hudens overflade. Det kan være enormt frustrerende, hvis man har en fedtet hudtype at huden fedter op i løbet af kort tid efter du har lagt den mest perfekte og fejlfri makeup. Er det noget du kan nikke genkendende til vil vi anbefale dig at inkorporere et par produkter fra Beauty Formulas med det aktive kul, så du kan mindske forekomsten af overskydende fedt i huden. 

Aktivt kul i hudpleje

Men hvorfor er det overhovedet blevet så populært med aktivt kul i hudpleje? Aktivt kul er længe blevet brugt i medicinal industrien til at “detoxe” mod forgiftning, da kemikalierne binder sig til kullet, og dermed kommer med ud. Der er derfor også mange der bruger aktivt kul i smoothies osv. for at detoxe kroppen. Når det drejer sig om hudpleje, er aktivt kul godt til at formindske porer og rense i dybden, da urenhederne binder sig til kullen og dermed kommer med ud. I de fleste Black masks er der derfor også aktivt kul. Kul er som tidligere nævnt godt til at pleje fedtet hud, og til at bekæmpe akne med.


Men hvis du ikke er til kul i din hudpleje, kan vi også tilbyde andre produkter fra Beauty Formulas, der ikke indeholder kul. Brandet har nemlig lavet mange andre produkter, blandt andet ansigtsscrubs der ikke bare dufter fantastisk, men som også kan gøre underværker for din hud. Du kan blandt andet finde ansigtsscrubs med abrikos, honning, mandler og med agurk og avocado.

Intimsæbe fra Beauty Formula

Er du kvinde har Beauty Formula også udviklet en række produkter, som vil hjælpe dig med at holde dit underliv i balance med produkter, som passer til den naturlige ph-værdi der findes i underlivet. Det er vigtigt at bruge sæber, som er specielt udviklet til dette område af kroppen frem for almindelig sæbe, da en almindelig sæbe kan udtørre og skabe irritationer i huden. 

Billige renseservietter fra Beauty Formula 

Udover ovenstående kan du også få fingre i renseservietter, som du kan bruge på alle tidspunkter af dagen. Renseservietter gør det altid super let at friske dit ansigt op, hvis du føler du har brug for at få renset ansigtet fri for skidt og snavs eller makeup rester. Renseservietter er aldrig omstændige at have med at gøre, da du kan have dem med i tasken, have dem på dit arbejde eller i bilen, hvis du føler behov for en øjeblikkelig opfriskning. 


Som du nok kan fornemme kan Beauty Formula tilbyde rigtig mange forskellige produkter, som vil gøre hverdagen lidt lettere samtidig med at de kan give en vis nydelse mens man bruger produkterne. Et produkt vi også vil slå et slag for her på Luxplus er tørshampooen fra Beauty Formula. En tørshampoo sørger for at du kan få rent og velduftende hår i løbet af absolut ingen tid. Inden du giver dig i kast med Beauty Formula tørshampooen anbefaler vi at man reder håret igennem som første step. Spray herefter den skønne tørshampoo i håret, hvor du har fokus på hårrødderne i en afstand af ca. 15-20 cm. Når produktet er påført der hvor du ønsker, kan du med fordel vente et øjeblik før du reder håret igennem med børsten igen - og voila, dit hår er nu rent og har fået et mindre løft med en tilhørende skøn og frisk duft. 

Billige ansigtsscrubs og ansigtsmasker fra Beauty Formula 

Skal du forkæle dig selv en søndag, hvor du har tid til at sætte dig selv i fokus og tage en pause fra stress og jag, så har Beauty Formula udviklet en god portion ansigtsscrubs og ansigtsmasker. Begge produkter er perfekte at bruge for at give huden et boost og få den til at fremstå både sund og give den en fantastisk glød. En ansigtsscrub fra Beauty Formula kan du med fordel bruge en til to gange om ugen alt efter, hvad du vurderer at din hud har brug for. En god face scrub hjælper huden med at blive fri for døde hudceller, så nye kan komme frem, hvilket er det der resultere i den smukke glød, da du derudover også sætter gang i blodcirkulationen. Når du vasker scrubben af, vil du opleve at din hud er babyblød og klar til at optage nærende creme som næste step. 


Er du til en ansigtsmaske, er der også mange gode at vælge imellem her på siden, som vil give en skøn og behagelig wellness feel. Ansigtsmasker skal nydes i ro og mag, så sørg for at skabe nogle dejlige rammer for dig selv når du bruger den maske fra Beauty Formula, som falder i din smag. 


Krops og ansigtspleje skal være en god oplevelse og det er vi sikre på at du vil opleve med de mange produkter fra Beauty Formula. Se hele udvalget igennem her på siden og få alle produkter til en meget lille pris, så du kan få råd til lidt mere af alt det sjove. Rigtig god fornøjelse med Beauty Formula og god shoppelyst.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus