Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SANEX

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SANEX

Sanex

Sanex har i mere end 30 år udviklet hudpleje med fokus på hudens naturlige egenskaber og balance. Under sloganet Sanex, holder huden sund, har Sanex forsøgt at bane vejen for en hel ny måde at tænke hudpleje på. Alle Sanex produkter er udviklet med omtanke på at beskytte og bevare hudens naturlige pH-balance og er produceret med væsentligt færre kunstige kemikalier.

Sanex ekspertise handler især om at indtænke de naturlige egenskaber som huden har med hvert nyt hudpleje produkt. Især de plejende egenskaber i Sanex deodoranter og showergel er sammensat med et fokus på at bevare hudens naturlige forsvar og evne til at bekæmpe bakterier og holde sig gennemfugtet.
Sanex var derfor også blandt de første til at indføre sæbefri showergels og alkoholfri deodoranter. For Sanex ide om sund hud, handler først og fremmest om at tilføre så få kunstige kemiske ingredienser som muligt, og dermed give huden de bedste naturlige omstændigheder til at trives og blive blød.

Sanex deodorant

Især når det kommer til valg af deodorant, er det ikke uvæsentligt at tænke over hvad man smører på kroppen. I armhulen er huden ekstra tynd og sart, og derfor er det vigtigt at din deodorant er skånsom mod huden samtidig med at den bekæmper svedlugt og holder armhulen tør igennem en lang dag.

Sanex deodoranter er fremstillet til at bekæmpe uønskede bakterier, bekæmpe uønskede lugtgener, men også at respektere den naturlige bakterieflora som findes i huden. Du kan derfor trygt anvende Sanex deodoranter på selv sart hud. Sanex beskytter huden og holder den sund uden at gå på kompromis med valget af skånsomme ingredienser.

Sanex bruger videnskabelig forskning og undersøger og analyserer huden for at finde frem til den helt rigtige sammensætning af ingredienser. Ethvert Sanex hudplejeprodukt er derfor også resultatet af mange års forskning. For at skabe den bedste hudpleje, har Sanex sat sig for at forstå huden helt ned til mindste detalje. Derfor er Sanex deodoranter og Sanex cremer hudpleje ud over det sædvanlige.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus