Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

O'HERBAL

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

O'HERBAL

O'Herbal

O’Herbal er et unikt samarbejde mellem videnskab og natur. I en søgen efter at finde de bedste egenskaber i naturens rige planteliv, har OHerbal skabt en serie af naturlige hårpleje og hudpleje produkter som indeholder de bedste ingredienser som naturen har at byde på. De mange grønne flasker og spray fra O’Herbal understreger den store inspiration fra den vilde natur hvor OHerbal høster de unikke ingredienser til de mange forskellige planteserier.

O’Herbal hårplejeserier med ingredienser fra naturen

Med ingredienser som Aronia bær, ginkgo biloba, lime, appelsin, argan og kamille tager O’Herbal det bedste naturen har at byde på og udvinder de reneste æteriske olier og planteekstrakter til en unik kombination af hudpleje og hårpleje som er rig på naturens gavnlige olier. Derudover kan nævnes kendte naturskatte som aloe vera, fugtgiveren over dem alle, ginseng, velduftende lavendel og rose, krydret timian som i årtusinder er blevet brugt i lægevidenskabens urtesamling, opfriskende pebermynte og birk. O’Herbal er et naturligt brand med en videnskabelig tilgang til naturens skatkammer som bare venter på at blive udvundet og brugt til at pleje krop og hår.

Naturlig hudpleje uden parabener fra O’Herbal

O Herbal cremer, shampoo, conditioner og hårmasker findes i et utal af variationer med bær, krydderurter og rødder som får det bedste frem i huden og håret.
O’Herbal produkterne indeholder ikke parabener, SLS, silicone, eller syntetiske stoffer, men kun ren og skær naturlige ingredienser, og selvfølgelig de naturlige ingredienser som er særligt anvendelige til at gavne menneskekroppens hud og styrke håret.
Alle produkter er gennemtestet og udviklet i O’Herbals laboratorier som har arbejdet på at finde de mest exceptionelle egenskaber i naturens bær, planter og rødder. Derfor er O’Herbal et oplagt valg til dig som elsker naturlige produkter uden farvestoffer og parabener. O’Herbal har både lavet intimsæbe, intimpleje, bodylotion, balsamspray, leave-in kur og meget meget mere, så der er nok af nye favoritter at give sig i kast med.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.