Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

W7

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

W7 COSMETICS

W7

W7 Cosmetics blev grundlagt i 2002 af to ambitiøse unge mænd i London. Idéen bag W7 kosmetikmærket er, at alle kvinder skal have mulighed for at købe kvalitets beauty produkter til en overkommelig pris, og prøve sig frem i et billigt, men godt, udvalg af makeup. I dag består W7 af over 500 forskellige makeup produkter, og W7 makeup er især blevet populært på grund af sin lave pris.

Hvis du ikke ønsker at betale en formue for makeup produkter, er W7 makeup mærket for dig. Med W7 får du makeup i en rigtig fin kvalitet til prisen. Mange af W7s produkter er inspireret af kendte og dyrere produkter og brands, og W7 har dermed gjort det muligt for os alle sammen at købe de mest hypede produkter fra dyre brands til en billigere pris fra W7. På den måde kan du være med på de største makeup tendenser uden at blive ruineret.

Billig makeup fra W7

Når udvalget er så bredt er der derfor rig mulighed for at lege med dine looks og være kreativ. Om du ønsker et naturligt hverdagslook eller en festlig aftenmakeup, så er det hos W7 du finder alt du skal bruge, både af selve makeuppen, men også langt hen ad vejen de værktøjer som du skal bruge, der vil hjælpe dig med at lægge din makeup til perfektion. 

W7 sortimentet spænder bredt fra eyeliner, det populære contouring makeup, billige mascara, eye brow kit til at tone dine øjenbryn flot op med, concealer, bronzer, øjenskygge i mange forskellige farver, kunstige vipper og lipgloss. Især W7s øjenskyggepaletter er meget populære her hos Luxplus, og du får altid et hav af flotte nuancer i de lækre etuier.

Du kan også prøve W7 version af en beautyblender. W7 Makeup Sponge er en foundationsvamp, som får din foundation og concealer til at lægge sig smukt og ensartet på huden, og giver derfor et naturligt og flot look. Denne Makeup Sponge arbejder rigtig godt sammen med en af de mange lækre foundations fra W7. Vi har en række forskellige farver, så der er med garanti også en farve, der passer til netop din hudtone. Når din foundation er lagt, kan du supplere med en concealer eller pudder, så din base makeup får en smuk finish. 

W7 laver produkter af rigtig fin kvalitet, til næsten ingen penge. Derudover er sortimentet stort, og de er rigtig gode til at forny sig ved at følge med tidens trends og tendenser. Der er altid et nyt og spændende udvalg af de lækre produkter.

W7 - bag om brandet

W7 blev etableret tilbage i 2002 af to unge fyre fra London. Drivkraften for W7 var at skabe et makeup brand, som skulle sørge for at alle kvinder kunne få fingre i makeup af høj kvalitet til små priser, hvilket den dag i dag er blevet en realitet for W7. Brandets slogan lyder således “Who will you be today?”, hvilket åbner op for forbrugernes mulighed for at lege med deres looks og skabe nøjagtig det udtryk som de føler de er i humør til på den givne dag. Med et stærkt og dedikeret team bag W7 er brandet blot vokset og vokset år for år og kan nu tilbyde over 500 produkter i deres sortiment. Ingen af produkterne fra W7 er testet på dyr, så her kan du have helt ro i maven med hensyn til vores pelsede venner. 

Kast dig ud i nogle nye farver, nye produkter eller andet lækkert fra W7, og opdag at makeup ikke behøver være dyrt for at være godt. Slip kreativiteten løs og find din indre makeup artist frem og leg med forskellige looks og udtryk - det har aldrig været nemmere med W7.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus