Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

W7

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

W7 COSMETICS

W7

W7 Cosmetics blev grundlagt i 2002 af to ambitiøse unge mænd i London. Idéen bag W7 kosmetikmærket er, at alle kvinder skal have mulighed for at købe kvalitets beauty produkter til en overkommelig pris, og prøve sig frem i et billigt, men godt, udvalg af makeup. I dag består W7 af over 500 forskellige makeup produkter, og W7 makeup er især blevet populært på grund af sin lave pris.

Hvis du ikke ønsker at betale en formue for makeup produkter, er W7 makeup mærket for dig. Med W7 får du makeup i en rigtig fin kvalitet til prisen. Mange af W7s produkter er inspireret af kendte og dyrere produkter og brands, og W7 har dermed gjort det muligt for os alle sammen at købe de mest hypede produkter fra dyre brands til en billigere pris fra W7. På den måde kan du være med på de største makeup tendenser uden at blive ruineret.

Billig makeup fra W7

Blandt det store udvalg fra W7 kan du finde alt hvad du behøver for at lægge en flot makeup, både til hverdag og til mere festlige lejligheder. W7 sortimentet spænder vidt fra eyeliner, det populære contouring makeup, billige mascara, eye brow kit til at tone dine øjenbryn flot op med, concealer, bronzer, øjenskygge i mange forskellige farver, kunstige vipper og lipgloss. Især W7s øjenskyggepaletter er meget populære her hos Luxplus, og du får altid et hav af flotte nuancer i de lækre etuier.

Du kan også prøve W7 version af en beautyblender. W7 Makeup Sponge er en foundationsvamp, som får din foundation og concealer til at lægge sig smukt ensartet på huden, og giver et naturligt og flot look.

W7 laver produkter af rigtig fin kvalitet, til næsten ingen penge. Derudover er sortimentet stort, og de er rigtig gode til at forny sig ved at følge med tidens trends og tendenser. Der er altid et nyt og spændende udvalg af de lækre produkter.
Så kast dig ud i nogle nye farver, nye produkter eller andet lækkert fra W7, og opdag at makeup ikke behøver være dyrt for at være godt.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.