Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ORGANIC SHOP

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ORGANIC SHOP

Organic Shop

Organic Shop producerer hudpleje, der sørger for dig fra hoved til tå. Organic Shop sørger for at give dig de bedste produkter under og efter badet.

Du kan jo for eksempel starte med at vaske håret i en af de lækre shampooer fra Organic Shop, som, afhængig af hvilken du vælger, kan indeholde alt lige fra økologisk honning, jojoba olie, argan olie, økologisk grape og sheasmør til økologisk liljevand, der giver en fantastisk duft til håret.

Når dit hår er blevet rent og styrket med naturlige ingredienser, kan du passende bruge en lækker shower gel, der ligeledes kan være fuld af lækre olier og andre økologiske ingredienser, der sørger for at din krop bliver rent med naturlige produkter, der trækker ind i kroppen og vasker og fugter den.

Vi har også body scrubs og ansigtsscrubs fra Organic Shop, til de dage, du vil forkæle sig selv lidt ekstra enten under eller efter badet.

Hvis du virkelig skal forkæle dig selv, og ser så heldig at have et badekar, kan du synke ned i varmt varm der er tilsat badekrystaller og lave dig et skumbad med de fantastiske produkter fra Organic Shop. Mere afslappende bliver det næppe.

Økologiske hudplejeprodukter

Navnet Organic Shop gør det tydeligt, at produkterne er økologiske, hvilket jo er super lækkert.

Men hvorfor er det egentlig, at det er en god idé at vælge økologiske produkter? Kort sagt, så er produkter der er økologiske lige med naturlige. Man siger, at ca. 60% af det du smører på huden, bliver optaget i kroppen, så hvorfor ikke give din krop naturlige ting, som den kan bruge istedet for kunstigt fremstillede ingredienser.

Økologisk hudpleje, og andre økologiske skønhedsprodukter, skåner ikke bare huden, men også miljøet. De råvarer der bliver brugt i økologiske produkter, er nemlig mere naturlige, og dermed kræver de ikke lige så meget produktion. Derudover går de fleste producenter af økologisk hudpleje op i miljøet, og tænker derfor på det i alle led i produktionen.

Produkterne fra Organic Shop er lavet af 99% naturlige ingredienser, og indeholder ikke parabener eller silikone.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.