Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BIELENDA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BIELENDA

Bielenda

Bielenda Natural Cosmetics blev etableret i 1990, og producerer makeup- beauty- og hårprodukter af høj kvalitet, som er baseret på naturlige ingredienser.

Virksomheden har over 400 produkter af top lækker kvalitet, som både er rettet mod almindelige forbrugere og professionelle frisører verden over. Bielenda sætter en ære i at være trendsættende på et marked, hvor forbrugernes smag og holdning kan ændre sig fra den ene dag til den anden. Vil du have et lækkert udvalg derhjemme som du kan bruge til at pleje dig selv med fra top til tå, så kan vi klart anbefale Bielenda. 

Hudpleje udviklet af specialister

Bielenda kombinerer vegetabilske ingredienser med den nyeste teknologi i deres produkter. Dermed skaber de produkter af høj kvalitet, som lever op til alle strikse krav der er til kvalitet og sikkerhed.

Bielenda har sit eget Research Center, hvor produkterne bliver udviklet ud fra avancerede formler. Forskningen og udviklingen sker i tæt samarbejde med specialister og dermatologer, som der med stor passion omdanner viden til produkter, som kommer vores hud og hår tilgode.

Bielenda arbejder ud fra nogle helt grundlæggende værdier, såsom at udnytte synergien mellem naturen og videnskaben. Altså at bruge det bedste fra naturen i produkterne. Derudover arbejder de ud fra at lave produkter af høj kvalitet, til en rimelig pris, så hud- og hårpleje er tilgængeligt for alle.

Bielenda serum

Vil du give din hud lidt ekstra pleje foruden rens og en god dag- og natcreme, så kan du roligt supplere din daglige hudplejerutine med et serum fra Bielenda. Et serum består af mindre molekyler, som trænger dybere ned i huden end eksempelvis en dagcreme vil gøre. Derfor kan du med en god serum pleje huden i dybden og opnå om ikke bedre resultater gennem din hudpleje. Hos Bielenda finder du en række forskellige sera, som er udviklet til forskellige hudtyper, så du kan få fingre i netop det produkt, som passer bedst til dig og din hudtype.  

Billige ansigtsmasker du ikke vil undvære

Nogle af Bielendas kerneprodukter er deres ansigtsmasker, som kommer i alle afskygninger og til alle slags hudtyper. Også her er Bielenda trendsættende, og har blandt andet udviklet ansigtsmasker med nanopartikler i, der aktivt går ind og renser huden i dybden, så huden tager bedre imod serum og ansigtscreme efterfølgende.

Derudover har Bielenda lavet ansigtsmasker med aktive ingredienser, som går ind og afhjælper helt specifikke problemområder. Du kan for eksempel finde masker som er ekstra fugtgivende, til en hud med fine linier, som er dehydreret eller en hud som bare har brug for at blive frisket lidt op. Derudover har Bielenda også udviklet masker til en uren hud. Så har du problemer med en fedtet hud eller urenheder, så kan du bruge masker fra Bielenda med blandt andet aktivt kul, som kan hjælpe dig med at holde urenhederne for døren. 

Bielenda shampoo og conditioner

Står du og mangler produkter til dit hår, så kan Bielenda også hjælpe dig her. Brandet har nemlig udviklet en række produkter som du ligeledes Bielendas hudpleje, kan få fingre i til billige penge. For at opretholde et smukt hår kræver det at du har nogle produkter på badeværelset, der passer til netop den type hår du har. Har du eksempelvis et farvet og behandlet hår, er det vigtigt at bruge produkter som er skabt til at holde på farven, så du ikke skal løbe til frisøren i tide og utide for at friske din farve op. Er dit hår derimod skadet, tørt eller bruger du mange hårstylingsprodukter, som skal renses ud af håret, så finder du de produkter som du skal bruge hos Bielenda. 

Hvis du går ind under hvert enkelt produkt her på siden, kan du læse om, hvad det specifikke produkt kan, og hvilken slags hud eller hår produktet er specielt godt til. Vi har skruet helt ned for priserne på Bielenda produkterne, så du kan få råd til lidt flere af de lækre produkter.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus