Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BIELENDA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BIELENDA

Bielenda

Bielenda Natural Cosmetics blev etableret i 1990, og producerer makeup- og beauty- og hårprodukter af høj kvalitet, som er baseret på naturlige ingredienser.

Virksomheden har over 400 produkter af top lækker kvalitet, som både er rettet mod almindelige forbrugere og professionelle frisører verden over. Bielenda sætter en flid i at være trendsættende på et marked, hvor forbrugernes smag og holdning kan ændre sig fra den ene dag til den anden.

Hudpleje udviklet af specialister

Bielenda kombinerer vegetabilske ingredienser med den nyeste teknologi i deres produkter. Dermed skaber de produkter af høj kvalitet, som lever op til alle strikse krav der er til kvalitet og sikkerhed.

Bielenda har sit eget Research Center, hvor produkterne bliver udviklet ud fra avancerede formler. Forskningen og udviklingen sker i tæt samarbejde med specialister og dermatologer, som der med stor passion omdanner viden til produkter, som kommer vores hud og hår tilgode.

Bielenda arbejder ud fra nogle helt grundlæggende værdier, såsom at udnytte synergien mellem naturen og videnskaben. Altså at bruge det bedste fra naturen i produkterne. Derudover arbejder de ud fra at lave produkter af høj kvalitet, til en rimelig pris, så hud- og hårpleje er tilgængeligt for alle.

Billige ansigtsmasker du ikke vil undvære

Nogle af Bielendas kerneprodukter er deres ansigtsmasker, som kommer i alle afskygninger og til alle slags hudtyper. Også her er Bielenda trendsættende, og har blandt udviklet ansigtsmasker med nanopartikler i, der aktivt går ind og renser huden i dybden, så huden tager bedre imod serum og ansigtscreme efterfølgende.

Derudover har Bielenda lavet ansigtsmasker med aktive ingredienser, som går ind og afhjælper helt specifikke problemområder. Du kan for eksempel finde masker som er ekstra fugtgivende, til en hud med fine linier, som er dehydreret eller en hud som bare har brug for at blive frisket lidt op.

Hvis du går ind under hvert enkelt produkt her på siden, kan du læse om hvad det specifikke produkt kan, og hvilken slags hud eller hår produktet er specielt godt til.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.