Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PAESE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PAESE

Paese

Paese er et polsk mærke, der producerer kosmetik og hudplejeprodukter af højeste kvalitet. Paeses produktudvikling er præget af en enorm inspiration fra seneste trends. På Paese er man imidlertid ikke bange for at gøre det, der ikke er gjort før, og dermed plante frøet til en ny trend. Virksomheden har sit eget laboratorium, hvor ny makeup og hudpleje testes. De bedste ideer ender som de produkter, du kan købe her på siden.


Alle Paese produkter er rige på aktive ingredienser, som specifikt indgår i produktets formel for at sikre, at indholdet af ingredienserne frigives effektivt. Produkterne er også designet med hensyn til dyr og natur.


Udover kosmetik og hudplejeprodukter fremstiller Paese også makeup redskaber og tilbehør. En vellykket makeup er resultatet af viden, kvalitativ makeup og gode redskaber.


Makeup og hudpleje fra lækre Paese

På Paese elsker de naturlig og feminin skønhed. At ændre eller skjule de naturlige feminine træk er ikke noget som Paese går ind for. Paese ønsker snarere at fremhæve kvindens naturlige udstråling og skønhed. Paese samarbejder regelmæssigt med videnskabelige institutioner for at udvikle rige og effektive formler. Alle produkter er fremstillet i Polen under strenge forhold og kontroller. De produkter der i sidste ende forlader fabrikken, er helt i verdensklasse.


Paese har forstået, hvor vigtigt det er at forberede og efterbehandle huden, så makueppen sidder godt hele dagen. Af denne grund tilbyder virksomheden en række primere og ansigtscremer, der er specielt tilpasset forskellige hudtyper og hudtoner.


Billige makeup fra Paese

På denne side har vi samlet vores udvalg af Paese produkter til billige priser. Paese tog først Polen med storm, og i dag er mærket værdsat af kvinder over hele verden. Brandet har etableret sig som et højkvalitets makeup brand, der ikke springer over hvor gærdet er lavest. Virksomheden er anerkendt verden over for sine effektive og ansvarligt producerede produkter med fokus på naturlig og feminin skønhed. Et brand lige efter vores hoved, prøv det og fremhæv dine bedste træk!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus