Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

RADICAL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

RADICAL

Radical

Lad os introducere dig for Radical - et helt nyt mærke, der laver hårplejeprodukter, hvis fordel er brandets bredde og mangfoldighed. Uanset hårtype og eventuelle hårproblemer, kan du være sikker på, at finde lige hvad du har brug for i det store udvalg af billige hårplejeprodukter: tynd, tyk eller skadet hår, skæl eller livløst hår? Uanset hvilken type hår du har, vil du kunne forbedre det med et af Radicals mange produkter. Læs videre og kig rundt her på siden, for at se Radicals brede vifte af alt fra shampoo og balsam til hårtabsprodukter og behandlinger.

Shampoo til fedtet hår

Hvis du har tendens til fedtet hår, er det absolut værd at prøve med shampoo og balsam specifikt til fedtet hår fra Radical. Brug shampoo og balsam til fedtet hår ved hvert hårvask, og lad dets aktive ingredienser rense håret og hovedbunden i dybden. Radicals shampoo og balsam til fedtet hår regulerer også talgproduktionen i hovedbunden, hvilket formindsker tendensen til fedtet hår.

Prøv desuden Radicals tørshampoo til fedtet hår, hvis du skal ud af døren asap. Så vil du altid have ammunition til at bekæmpe fedtet hår, er det en god idé at have en tørshampoo fra Radical liggende.

Gode hårprodukter til slidt hår

Radical har lagt stor vægt på at udvikle gode hårplejeprodukter til slidt hår. I sortimentet finder du forskellige hårplejeprodukter til både slidt og livløst hår såvel som til virkelig beskadiget og tyndt hår. Prøv Radicals shampoo, balsam, hårbehandling, hårtabsprodukter, serum og meget mere, så du kan finde ud af, hvad virkelig gode hårplejeprodukter til slidt hår kan gøre. Sig hej til Radical, og farvel til slidt hår!

Hårplejeprodukter online

Radicals gode effekt på håret er ikke alt, du får med dette brand. Det er nemlig også super billigt, og det er dermed muligt at få en komplet samling af produkter fra brandet, og dermed er du sikret at få den fulde effekt at produkterne, da de understøtter hinanden.

Du vil blive overrasket over, at billige hårplejeprodukter kan gøre sådanne underværker for dit hår - uanset hvilke egenskaber du leder efter i dine hårplejeprodukter.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus