Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

LANCASTER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LANCASTER

Lancaster
Lancaster er et eksklusivt beauty brand som har specialiseret sig i at skabe hudpleje og produkter til solbeskyttelse. Især de mange Lancaster solcremer og selftan produkter er blevet kendt verden over for deres unikke kvalitet og egenskaber. Lancaster solcreme, solspray og aftershave er specielt udviklet til at give din hud den bedste forberedelse til solen, beskyttelse og høj solfaktor under ophold i solen, og afkøling og forlængelse af din smukke kulør efter solbadning.
Lancaster solcreme er nem at påføre som en smart spray, solcremen giver en god og ensartet dækning og holder længe.

Som solbeskyttelse er Lancaster uden tvivl en af de største spilere på markedet.
Men Lancaster er mere en bare solfaktor og solcreme. Lancaster har også skabt en unik hudpleje produktserie med cremer, toner og gode renseprodukter som passer til alle hudtyper og som får det bedste ud af din hud. Lancaster toner og hudpleje indeholder botaniske ekstrakter og aktive ingredienser som er specielt udviklet til huden i ansigtet og som mildt rengør, eksfolierer og fugter din hud. Lancaster hudpleje er en serie af eksklusive produkter som er uundværlige i enhver god renserutine.

Med en face toner eller skintonic fra Lancaster, kan du gøre din hud mere ensartet, pæn og få mere ud af din ansigtscreme. Ved at anvende en Lancaster toner forbereder du nemlig huden på at tage imod og optage de gode ingredienser fra dine cremer. Prøv f.eks. Lancaster Cleansing Block Comforting Perfecting Toner som er specielt udviklet til tør og sensitiv hud og som indeholder fugtgivende og plejende ingredienser der renser, men samtidig beroliger sart og irriteret hud. Har du i stedet en fedtet hud der er meget olieret, kan du med fordel bruge Lancaster Cleansing Block Comforting Purifying Perfecting Toner som er en frisk toner der renser i dybden og forhindrer hudens porer i at stoppe til. Brug toneren hver dag som en del af dit renseritual når du har fjernet din makeup om aftenen, og hvis du føler at det er nødvendigt, også om morgenen inden du påfører din ansigtscreme.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus