Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

REVOLUTION

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MAKEUP REVOLUTION

Revolution

Revolution Makeup er et nyt makeup brand fra London, som har specialiseret sig i at producere billig makeup alle har råd til. Dog er Makeup Revolution, på trods af de ekstremt billige priser, bestemt ikke et makeup brand, som går på kompromis med kvaliteten på de mange makeup produkter. I Revolutions makeup sortimentet kan du således finde billige læbestifter, foundations, flotte øjenskygger, gode og langtidsholdbare lipgloss, læbestifter og meget andet. Det fantastiske og unikke ved Revolution Makeup er, at produkterne er så billige, at du nu har råd til at købe stort ind og eksperimentere med et hav af forskellige farver og produkttyper.


Revolution Makeups mål er at revolutionere makeup verdenen, og den måde vi bruger og køber makeup på nu. I stedet for at skulle begrænse sig til ét makeupprodukt, kan alle nu shoppe løs mellem hundredvis af smukke øjenskygge farver, eller anvende en læbestift eller lipgloss alt efter humør, sæson eller lejlighed.

Revolution Makeup Palette

Revolution makeup har allerede skabt flere ikoniske produkter som hurtigt er blevet bestsellere i London, men som nu også kan fås herhjemme. Det er især Revolutions makeup paletter, der har taget Danmark med storm. Revolution har både lavet et hav af øjenskygge paletter, med nuancer i tidens hotteste farver. Men de har også lavet paletter til contouring og blush, som sikrer et sikkert lækkert look hver gang. Med disse paletter kan du lege med både lyse og mørke nuancer. Taler vi om øjenskygger kan du bruge dette til at forstørre eller formindske dine øjne foruden naturligvis at tilføre dine øjne en smuk farve, som vil give dem et mere intenst look, som vil sætte dine øjne i fokus. 

Læbestifter fra Revolution Makeup

Du kan også shoppe rundt blandt Revolutions Amazing Lipsticks, som blandt andet fås i mange røde nuancer, nude eller koral. Når vi snakker makeup er det en god ide at sætte mest fokus på enten øjne eller læber og i sjældne tilfælde begge dele på samme tid. Vil du skabe et look som har fokus på læberne, kan du finde rigtig mange smukke farver og varianter fra Revolution Makeup. Alt efter hvilken hudfarve du har, er der forskellige farver og nuancer som er særligt klædelige til netop dig. Hos Revolution Makeup har de taget højde for dette, så du kan finde mange forskellige farver så der er noget for enhver smag og hudtone. Når du køber produkter til læberne fra Revolution Makeup er der også flere konsistenser at vælge imellem alt efter, hvilke præferencer du måtte have, kan du vælge imellem flydende lipgloss eller faste læbestifter.

Billig Revolution makeup

Med de mange gode tilbud på Revolution Makeup, kan du hurtigt få skabt din egen unikke makeupsamling, og lege med din makeup til både hverdag og fest. Revolution Makeup er makeup brandet til dig, som søger billig makeup, der ligner en million. Resultat er et lækkert og nutidigt look.

Revolution har allerede nået deres mål med at revolutionere makeup markedet, og fortsætter med at skabe fantastiske nye farver og makeup produkter, enhver makeup elsker bare må eje. 

Børster og pensler fra Revolution Makeup

For at få det bedste ud af de mange skønne produkter fra Revolution Makeup kræver det selvfølgelig også at du har værktøjet i orden. Det ved de hos Revolution Makeup, hvorfor de har udviklet de super smukke børster og pensler, som hver især er specielt udviklet til forskellige makeup produkter og områder af ansigtet. Ved at bruge produkter som passer til hvert makeupprodukt ender du i sidste ende ud med det smukkeste resultat og en perfekt finish. At samle sig en perfekt børste samling kan være en dyr affære, men med Revolution Makeup er det muligt at få fingre i alle de pensler og børster du måtte stå og mangle, uden at det tager for hårdt på pengepungen. 


Med Revolution Makeup har du rigtig mange muligheder for at skabe dig præcis det look du har lyst til, om det skal være en fin og naturlig hverdagsmakeup eller en festlig og vild fest makeup, hvor der er skruet helt op for farverne og kontrasterne. Se udvalget igennem her på siden og find alle de Revolution Makeup produkter som du har brug for i din makeup samling. Bestiller du dine produkter her fra Luxplus inden klokken 15, kan du få dine produkter leveret til din dør allerede den efterfølgende dag. Rigtig god fornøjelse med makeuppen fra Revolution Makeup. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus