Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Spar ekstra 👉 Dagens bedste deals Køb nu

Mascara: Max Factor, Rimmel, Lancôme

Mascara guide: Max Factor, Maybelline, Lancome - Hvilken mascara er bedst?

Af Luxplus
Se vores top 9 over de bedste og mest populære mascara. Max Factor, Rimmel, Lancôme? Er din egen favorit mascara på listen?

Hvis du kun måtte eje ét eneste makeupprodukt, hvad skulle det så være? Langt de fleste kvinder ville uden at tøve svare: MASCARA

Mascara er uden tvivl det mest brugte makeupprodukt i verden, men vidste du at dit valg af mascara kan være afgørende for, hvordan din makeup ser ud, og hvordan andre mennesker betragter dig? 

Der findes et kæmpe udvalg af mascara. Både billige og dyre, og med mange forskellige effekter på dine vipper. Vil du fx. have lange, adskilte vipper, kraftige og meget markante sorte vipper, buede vipper, vandfast mascara, der holder til både storm og tudetur, eller er det noget helt andet du leder efter i din mascara?

Herunder ser du vores top 9 over de mest populære mascara på Luxplus lige nu. Her er mascara med mange forskellige funktioner og i både den dyre og billige ende af prisskalaen:


1. Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara

Bestselleren blandt de mange mascara og en sikker vinder af førstepladsen er, Max Factor 2000 Calorie Mascara. Denne Max Factor mascara er blevet et ikonisk makeupprodukt siden den først kom på markedet helt tilbage i 80’erne. Max Factor 2000 Calorie Mascaraen er især kendt for at give vipperne ekstra meget volumen (helt op til 300% mere volumen!) Er det tykke, dramatiske vipper du ønsker, er dette mascaraen til dig!

2. Max Factor 2000 Calorie Rich Black Waterproof Mascara

Når man taler om populære mascara, er Max Factor 2000 Calorie serien tilsyneladende ikke til at slippe udenom. Andenpladsen hører derfor også til i samme kategori som nummer et med sin fantastiske volumen skabende effekt - men denne mascara er en vandfast udgave. Max Factor 2000 Calorie Rich Black Waterproof Mascara er derfor perfekt til dig, der ønsker flotte vipper, som holder ekstra godt – også til en tur i svømmehallen.

3. W7 Absolute Lashes Mascara

I den prisvenlige ende finder vi Absolute Lashes Mascara fra det engelske makeup-mærke W7. Denne mascara i farven ”Blackest black” er blevet en ny favorit mascara, som giver lange ekstra sorte vipper - uden at klumpe. Den smarte børstespids er specielt designet til også nemt at kunne nå de yderste vipper.

4. L’Oreal Volume Million Lashes Mascara

Hvis der er noget L'Oreal kan, så er det mascara! Denne L'Oreal mascara er ekstra intens og sort i farven. Læg især mærke til det store børstehoved af gummi, som adskiller vipperne, og sørger for at hver eneste vippe dækkes af et flot ensartet lag af mascara, helt uden at klumpe. Med L'Oreal Volume Million Lashes Mascara vil det føles som om du har ekstra mange vipper.

5. Maybelline Volum’Express Colossal Smoky Eyes Mascara

Denne Maybelline mascara passer til dig, der gerne vil have en multi-mascara, der kan bruges til både hverdag og festlige anledninger, hvor der skal være knald på vipperne. Som navnet også antyder er den oplagt at bruge til et makeup-look med smokey eyes, da du kan blive ved med at påføre mascaralag uden at mascaraen klumper.

6. L’Oreal Mega Volume Miss Manga Mascara

Det særlige ved Miss Manga mascaraen fra L’Oreal, er dens ekstra fleksible og bøjelige børstehoved, som kan dreje 360°. Derudover er den utrolig nem at påføre. Selv de helt yderste små vipper i øjenkrogen er nemme at nå. L'Oreal mascaraen indeholder en unik formel, som får den til at holde ekstra længe og give masser af fylde.

7. Orofluido Elixir & Mascara

Denne mascara fra Orofluido kommer som en fin gaveæske, der også indeholder den mega populære Orofluido hårelixir. Orofluido mascara indeholder de samme naturlige olier som den kendte Orofluido hårolie, og de beskytter og plejer derfor vipperne, samtidig med at du opnår en smuk intens sort farve, og vipper som er flot adskilte. På selve mascara emballagen er der både et spejl og indbygget lys så du altid kan opfriske din makeup – uanset hvor du er. Luksus!

8. Rimmel Extra Super Lash Curved Mascara

Rimmel Extra Super Lash Curved Mascara er en super fiks lille mascara med en buet børste, der skubber dine vipper op og former dem i en smuk bue, mens den giver masser af farve. Den indeholder en særlig formel, som lægger et fint ekstra lag mascara på vipperne og som gør mascaraen som skabt til at opbygge dine vipper, lag efter lag alt efter, hvor meget volumen du ønsker.

9. Lancôme Hypnose Waterproof Mascara

Så er vi nået til én af mascara markedets helt store spillere. En vaskeægte luksus mascara. Lancôme Hypnose Waterproof Mascara er designet til at forlænge vipperne helt op til 6 gange! Den vandfaste mascara formel gør mascaraen perfekt til vinterens våde vejr, eller til en varm sommerdag på stranden. Lancôme Hypnose Mascara indeholder også glycerin og vitamin B5, som blødgør vipperne og holder dem smidige. Et helt unikt kvalitetsprodukt du helt sikkert vil elske.


Find flere populære bestseller mascara og gode mascara på tilbud - her.

Den er god nok