Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

LANCÔME

Lancôme
Lancôme er et fransk parfume, makeup og skønheds brand som siden 1935 har arbejdet på at skabe eksklusiv kosmetik og parfume med et strejf af fransk elegance og brede disse franske luksus produkter rundt til hele verden.
Efterhånden er Lancome blevet et sikkert makeup og parfume hit hos kvinder over hele verden og flere produkter fra Lancôme er blevet til ikoniske makeup klassikere der kan findes på langt de fleste kvinders makeup hylde.
Blandt Lancomes vidunderprodukter finder du bl.a. de populære mascara klassikere som Lancome Hypnose, Lancôme Virtuose mascara og en kult mascara til helt klassiske sorte vipper som Lancome Definicils high definition mascara. De mange lancome mascara findes også som vandfast mascara i udgaven waterproof, så du kan få lige netop den type mascara du ønsker til dine vipper.
Med til makeup udvalget fra Lancome finder du også andre fantastiske makeup produkter som bronzer, primer, Lancôme makeup sæt eller de lækre Lancome Juicy Tubes der er lipgloss med duft og smag i mange forskellige skønne nuancer.

Derudover fører Lancôme et stort sortiment af renseprodukter, cleansing milk, makeup fjerner, ansigtsgel, skintonic, toner, rense mælk og meget andet til dit daglige rense og ansigtspleje ritual. Til at fuldføre oplevelsen af luksus for dit ansigt kan du supplere med en god serum, øjencreme, ansigtscreme, creme, natcreme eller rynkecreme fra Lancôme som hver især indeholder særligt plejende ingredienser til at bevare fugtigheden i dit ansigt.
Derudover er Lancome også kendt for sine elegante og meget feminine dufte og parfumer til kvinder. Her på siden tilbyder vi f.eks. La Vie Est Belle edp i størrelse 30, 50 og 75 ml, eller kvinde parfumen Lancome Poeme EDP som er en utrolig sensuel duft til den selvsikre kvinde.
Alle Lancôme parfumer og makeup produkter kan fås til billige priser og du kan derfor spare mange penge på dit indkøb af makeup, personlig pleje, kvinde dufte og meget andet fra Lancôme.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus