Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Makeup fra Max Factor

Bestseller makeup fra Max Factor

Af Camilla Vingaard | Blogger
"Uanset hvad du leder efter, så kan du finde det blandt Max Factors produkter! Det er helt vildt. Og det er endda til at betale"

Max Factor er et kosmetik firma, der blev grundlagt i 1909 af Maksymilian Faktorowicz. I begyndelsen fokuserede virksomheden primært på, at lave makeup til filmindustrien. I 1991 opkøbte Procter & Gamble Max Factor, som indtil da var drevet af flere generationer af familien. Maksymilian var en ægte visionær, og han blev kendt for blandt andet at skabe nogle af de mest berømte signatur makeuplooks, som fx Ava Gardner, Marlene Dietrich og Jean Harlow. Det var faktisk også ham der opfandt begrebet ”makeup”, da han i 1918 lancerede et komplet sortiment af kosmetikprodukter. Hans filosofi var, at enhver kvinde kunne være glamourøs, hvis hun fik de rigtige redskaber og lærte de rigtige makeupteknikker:”You are not born glamorous, glamor is created”. Og netop dét skal jeg love for, at hans brand sidenhen på bedste vis har efterlevet! 


Max Factor har makeup i alle afskygninger

Uanset hvad du leder efter, så kan du seriøst finde det blandt Max Factors produkter! Det er helt vildt. Og det er endda til at betale. Du kan få produkter både til øjne, kinder, negle og læber – og det er oven i købet kendt for at være virkelig flot og ikke mindst holdbart. Max factor giver i den grad kvinder mulighed for, at skabe sit eget unikke look når der er så stort et udvalg, og så mange forskellige farver – så man virkelig kan lade sin personlighed komme til udtryk i sin makeup. 


Mascara fra Max Factor går til kamp mod klumperne

Jeg har naturligvis testet nogle produkter fra Max Factor, og har primært testet forskellige mascara! Fælles for alle tre er, at de går til kamp mod klumperne.. og tak for det! For der er sørme ikke noget værre, end sammenklumpede og lidt for sorte vipper der mest af at ligner et gammelt spindelvæv. Øv! Og jeg tror 99% af alle piger der bruger mascara, har stået en tidlig morgen og absolut fortrudt at de tog mascara på! 

Til alle dem der har prøvet det, kommer nu en KÆMPE anbefaling. Af de mascara jeg har prøvet er jeg faldet hovedkulds for Max Factor Clump Defy 01 Black. Den klumper virkelig ikke på nogen måde, og den fanger hele vippen – hvilket er lige så vigtigt! Så den fremhæver mine lange vipper, på en meget naturlig måde uden at klumpe. Men du kan selvfølgelig få mange slags mascara. Når jeg skal i byen tager jeg en der giver noget fylde og her er 2000 calorie Dramatic Volume mascara. Med den mascara opnår du op til 300% mere volumen i dine vipper! Snak lige om et dramatisk look. Hvis du skal gå all-in, vil jeg sige du simpelthen bare skal have fat i A Touch of Drama Smokey Eye Kit. Så har du alle værktøjerne til, at skabe et dramatisk mørkt look med de bedste produkter fra Max Factor.. hvis du kan winge en eyeliner! Det kan jeg ikke. 

Det er pris venligt. Det er lækkert. Det er holdbart. Det er farverigt. Så hvad venter du på?   


Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem