Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Spar ekstra 👉 Dagens bedste deals Køb nu

Alt du behøver at vide, for at skabe den perfekte winged eyeliner

Alt du behøver at vide, for at skabe den perfekte winged eyeliner

Af Wilma Olsson | Influencer
Vil du lære, hvordan du nemt skaber den perfekte winged eyeliner. Læs med her og lær alle tips og ticks!

Har du nogensinde stået foran spejlet med en super lækker winged eyeliner på det ene øje, mens eyelineren på det andet øje slet ikke har samme 'vinge' eller form? Så er du ikke alene! En eyeliner er super flot, men kan nogle gange være svær at arbejde med. Her får du en guide til, hvordan du skaber den perfekte eyeliner winged.

Blyant, gel eller flydende? Find den rigtige eyeliner til dig

Eyeliner kan fås i mange forskellige farver, former og teksturer. De forskellige eyelinere er velegnede til forskellige øjne. Der er derfor meget at overveje, når du skal vælge din eyeliner. Skal det være en vandfast eyeliner, flydende eyeliner, gel, blyant, skarp eller blød eyeliner? Den bedste måde at finde det perfekte match til dine øjne, er ved at teste dig selv.

Pencil eyeliner

En pencil eyeliner er en eyeliner i form af en blyant. Mange kender også til en pencil eyeliner som kohl eyeliner. Den er nem at påføre og arbejde med, men kan være mindre skarp og pigmenteret. En pencil eyeliner er perfekt til dig, der leder efter et mere afslappet og naturligt look. Den er også nem at have med i tasken. Eveline Eyeliner Pencil Waterproof Black Eyeliner er et godt valg til dig, der leder efter en pencil eyeliner.

Gel eyeliner

En gel eyeliner er en kompakt eyeliner, der kommer i en krukke. Vi anbefaler, at du påfører en gel liner med en vinklet børste. Det gør det nemt at styre og skaber en skarp linje. Eyelineren er lang og holder længe. En gel eyeliner er perfekt til et mere glamourøst og elegant look. Det kræver måske lidt øvelse at opnå det ønskede resultat, men når man først har lært teknikken, er den meget let at arbejde med. Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner er et perfekt valg af en gel liner.

Flydende eyeliner

En flydende eyeliner kan komme i forskellige former, men der er to, der er ekstra almindelige. Den ene form kommer i en pakke, der minder om en mascara, men i stedet for en mascara børste er applikatoren en smal eyeliner børste fyldt med sort, flydende pigment. Den anden almindelige form kommer i en pakke, der ligner en tusch. Denne er klart nemmeste eyeliner at arbejde med og perfekt til dig, der er nybegynder. Med en flydende eyeliner er du sikret en sort, defineret og knivskarp vinge. Hvis du leder efter flydende eyeliner, er Epic Ink Liner et godt valg.

Sådan laver du en flot eyeliner hurtigt og nemt - Guide til begyndere


Trin 1:

Før du begynder, skal du sørge for at have et spejl, og at din albue er på en stabil overflade. Dette vil give dig mere kontrol over din eyeliner. Kig lige ind i spejlet. Tag din eyeliner og tegn en linje fra midten af vippekanten til den ydre vippekant. Hvis du ønsker et cat-eye look, bør du også udfylde området fra den inderste øjenkrog til midten af vippekanten. Du skal blot følge øjets vippekant fra den inderste øjenkrog til den yderste øjenkrog. Linjen skal være så tæt på vippekanten som muligt.

Trin 2:

Når du har skabt grundstenen for din eyeliner, er det tid til at begynde at tegne vingen. Hold din eyeliner i den yderste øjenkrog. Begynd at male på spidsen af eyelineren en tynd diagonal linje ud og op i retning af dit øjenbryn, som om det er vippeforlængelsen af din øvre og ydre vippekant. Hvor lang vingen skal være afhænger af hvilket resultat du ønsker. Et naturligt look har en kortere vinge, mens et dramatisk look har en længere vinge. Tegn aldrig vingen helt op til øjenbrynet.

Trin 3:

Tegn nu en lige linje fra spidsen af vingen til midten af den øverste vippekant for at skabe tykkelsen af vingen. Det kan være godt at kigge ned, når du gør dette, for at få et klarere billede af vippekanten. Træk siden af øjenlåget opad med den pegefinger, du ikke tegner med, for at holde huden stram.

Trin 4:

Nu skal du ved hjælp af din eyeliner udfylde området mellem de to linjer, du har lavet, som mangler farve. Afslut med at påføre mascara på dine vipper for et perfekt look.

Her er 4 simple råd til dig, der har brug for en ekstra hjælpende hånd

1. Brug tape som skabelon til din eyeliner. Har du svært ved at få en flot 'vinge', kan du nemt ordne det ved at lave en skabelon med almindelig tape. Læg tapen fra den yderste øjenkrog til enden af dit øjenbryn. Nu skal du bare begynde at male 'vingen'.

2. Brug vatpinde til at rense din eyeliner. Er din eyeliner blevet udtværet. Vent derefter til det er tørret. Brug derefter en vatpind dyppet i makeupfjerner til at rense din eyeliner. Dette virker også for at få din eyelinervinge til at være så skarp og lige som muligt.

3. Tegn korte strøg i stedet for et enkelt strøg. Dette giver dig mere kontrol over din eyeliner, og det bliver nemmere at få den lige og jævn.

4. Husk at øvelse gør mester. Øv dig, og du vil hurtigt opnå det ønskede resultat uden problemer.

Tillykke! Du har nu lavet en eyeliner, og kan nu gå ud og rocke den perfekte winged eyeliner.

Den er god nok