Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PHILIPS AVENT

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PHILIPS AVENT

Philips Avent

Har du en lille baby i familien og mangler du sutter, sutteflasker eller andet, så burde du tjekke udvalget fra Philips Avent ud her på siden. Philips Avent har skabt en lang række produkter, som vil gøre hverdagen langt nemmere for alle børnefamilier med helt små børn. Babyer og småbørn der stadig ikke har lært at bruge almindelig service har i høj grad brug for andre former for flasker, som sørger for at der spildes så lidt som muligt. Philips Avent produkterne er derfor super hjælpsomme for dig som forældre, da de forskellige produkter er med til at gøre en travl og hektisk hverdag langt nemmere og mere overskuelig. 

Sutter og sutteflasker fra Philips Avent 

Her på Luxplus forhandler vi en række forskellige Philips Avent produkter, som vil hjælpe dig med at gøre måltiderne til dit barn langt nemmere. Som børnefamilie med en lille nyfødt eller lidt større barn som bruger sutteflaske, er det vigtigt at have mere end en god sutteflaske samt forskellige sutter, da der oftest skal vaskes på skift, hvorfor det altid er rart, at have flere at veksle imellem, så hverdagen kører mere glat og smertefrit. Med et medlemskab til siden her får du adgang til de skønne Philips Avent produkter med store besparelser. Du kan derfor ved hjælp af medlemskabet få råd til alt det andet som du om muligt også har brug for at købe til dit lille barn. Blandt udvalget kan du få forskellige sutteflasker som vil hjælpe dit barn med at få drukket mælken på en god og behagelig måde. Derudover kan du også få de skønne Philips Avent sutter, som kan hjælpe dit barn med at slappe af, da en sut kan være med til at give et barn en tryghedsfornemmelse og dermed gøre ham eller hende mere rolig i en eksempelvis stresset situation, hvor barnet let bliver ked af det. 


Se udvalget igennem her på siden og find lige netop det Philips Avent der passer til dit barns behov. Vi er helt sikker på at produkterne vil være med til at gøre hverdagen langt nemmere for både barn som voksen.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus