Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Ultra nærende og reparerende hudpleje fra NUXE

Ultra nærende og reparerende hudpleje fra NUXE

Af NUXE
Rêve de miel® serien er en naturlig, lækker, beroligende og beskyttende hudplejeserie, som er særlig velegnet til sensitiv, tør og meget tør hud.

Miel betyder honning på fransk, og det er netop honning der er i fokus i denne hudplejeserie. Lækker og blødgørende honning, propolis, bivoks og solsikkeolie plejer og nærer selv den mest tørre og sensitive hud, og omslutter dig i den sarte duft af honning, hvilket gør det til en ultra komfortabel og fornøjelig hudpleje oplevelse for alle. Serien indeholder produkter til alle slags behov, hvad enten du mangler nærende pleje til hænder, læber, krop eller ansigt.

 

Serien er naturlig, lækker, beroligende samt beskyttende, og henvender sig til hele familien. Produkterne i serien er fantastiske om vinteren til at beskytte fra vind og kulde, men de giver skøn og nærende pleje, uanset årstiden.
NUXE er med til at beskytter bierne ved at arbejde med velgørenhedsorganisationen "Un toit pour les abeilles" (et hjem for bier) og ved at sponsorere bikuber i Vosges regionen i Frankrig, for at skabe nye kolonier og dermed bevare arten. Mere end 500.000 bier reddes hvert år!


Herunder kan du læse om nogle af de mest populære produkter fra serien, som du kan finde hos Luxplus.

  

Nærende hudpleje fra Nuxe

Populære produkter fra NUXE Rêve de miel® serien

Ultra Nourishing Lip Balm er et 'must-have' produkt til ødelagte læber, der ikke længere kan undvære pleje. Akaciehonning og karité-ekstrakt arbejder på at genopbygge, give intens næring og lindre læberne, mens grapefrugt essens leverer en følelse af velvære. Resultat: Øjeblikkelig velvære, læber, der føles bløde og glatte.


 

Deliciously Nourishing Body Scrub er en 2 i 1 pleje. En luksuriøs bodyscrub med honning og sukker, der både eksfolierer og nærer huden. Masseres på våd hud, den omdannes da til en mælke-balsam og efterlader en nærende, beskyttende film.


Super Skin Repair Balm With Honey er en multifunktionel super balm med honning. En fantastisk, reparerende, plejende og nærende super balm til hele kroppen - og hele familien. Kan bruges på alle tørre områder, der trænger til kærlig pleje. Med honning og solsikke.


Hand & Nail Cream er en reparerende og nærende håndcreme til tørre, ødelagte hænder, der indeholder akaciehonning kombineret med Rosa Mosqueta, sød mandel og avocado olier. En ikke-fedtende konsistens, som gør den virkelig behagelig at anvende. Resultat: Bløde hænder med smidige neglebånd og fejlfri negleomgivelser.


Face & Body Ultra Rich Cleansing Gel er en cremet gel med honning, limeblomst og ferskenekstrakt kombineret med en planteudvundet vaskebase, som nænsomt renser alle hudtyper, selv de mest sarte. Efterlader huden frisk, sund og silkeblød. Beregnet til: Alle aldre - Alle hudtyper - Hele familien, og børn fra 36 måneder.

Den er god nok