Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Spar ekstra 👉 Dagens bedste deals Køb nu

Anti-Age serier fra NUXE

Anti-Age serier fra NUXE

Af TMC Nordic, Nuxe
Oplev kraften og den sensoriske glæde ved ansigtspleje fra NUXE, nr. 1 anti-aging hudpleje i Frankrig.

Lige så snart dine første rynker begynder at forekomme, vil påføring af anti-aging creme hjælpe med at bekæmpe virkningerne af aldring af din hud. Jo før du begynder at pleje og forebygge linjer og rynker i huden, jo bedre. NUXE er nr. 1 inden for anti-aging hudpleje i Frankrig og leverer hudplejeprodukter koncentreret i patenterede og aktive botaniske ingredienser, som hjælper med at forlænge din huds ungdom, og reducere synlige tegn på aldring.


NUXE har udviklet forskellige anti-age hudplejeserier, der passer til forskellige behov alt efter alder og hudtype. Oplev Crème Prodigieuse Boost®-serien, med ansigtsplejeprodukter til de første rynker, Merveillance® Expert-serien designet til at fylde rynker, Nuxuriance® Ultra-produkterne for at øge udstrålingen af moden hud samt Nuxuriance® Gold der stimulerer den modne og meget tørre hud.


Anti-aging fra NUXE

De henrivende teksturer og dufte fra hver af disse anti-aging cremer vil gøre din skønhedsrutine til en virkelig behagelig hudpleje oplevelse.


Herunder kan du finde yderligere information omkring de forskellige anti-age hudplejeserier fra NUXE, som du kan finde hos Luxplus.


Anti-age hudplejeserier fra NUXE

Crème Prodigieuse Boost® er en hudplejeserie i dig på +25 år, som bekæmper de første aldringstegn. Det vil sige, de fine linjer forårsaget af dehydrering, trist teint samt mangel på glød. Med et antioxidant blanding af Jasminblomst.Merveillance® Expert er hudpleje til dig på +35, som ønsker at udfylde synlige rynker og opstramme huden. Med hele 3 patenter, arbejder produkterne i alle hudlag for at reducere rynker, give ny fylde og spændstighed med Morgenfrue, Mimosefrø og Althea Rod.

 


Nuxuriance® Ultra er anti-aging crème til den modne hud på +45 år. Den genskaber spændstighed, reducerer pigmentpletter og forebygger dannelse af nye. Derudover giver den huden en naturlig og frisk udstråling samt stimulerer hudens fornyelse. 6 patenter arbejder med den fornyende kraft af botaniske safran og bougainvillea bi-floral celler, som stimulerer hudens fornyelse. Huden fremstår mere spændstig, ensartet og hudens udstråling genoprettes.

 

Nuxuriance® Gold er til dig på +55 år med en med tør hud forårsaget af aldring, underernæret & tynd hud som savner udstråling, og med tydelige rynker. Hudplejeserien kombinerer effektivitet, naturlighed og luksus. Med den fornyende kraft af safran og bougainvillea bi-floral celler, stimulerer denne hudplejeserie hudens fornyelse, og giver huden en ny Nutri-Restorative behandling, som hjælper med at stimulere lipidsyntesen samt at forbedre hudens barrierefunktion. 

Den er god nok