Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

I LOVE COSMETICS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

I LOVE COSMETICS

I Love Cosmetics

I Love Cosmetics startede da James Brown i 2008 fik en idé. Han ville etablere det bedste brand inden for bad, krop og beauty i verden. James’ passion for dufte og den følelsesmæssige samhørighed der opstår, når folk er omringet af dufte, som vækker dejlige minder og positive følelser.

Hvert brand er inspireret af kærlighed eller forpligtelse til et andet menneske. Inspirationen er også en kombination af nostalgi, følelser og specielle stunder. Alt hvad James elskede og forgudede, da han voksede op på landet i England.

Ambitionen var at kreere en række fantastiske dufte, som alle er inspireret af lykkelige stunder med familien. Det kan være alt fra James’ ferier på stranden og isvafler til hans mormors hjemmelavede småkager med kokos, til nypresset appelsinjuice om sommeren med hans søster og mor, og til første gang han var på McDonalds i 80´erne.

Målet med I Love Cosmetics er, at fange de her små specielle øjeblikke, smagsnuancer og erfaringer, og at genskabe disse i en duft og putte dem i beholdere, så alle kan nyde disse øjeblikke og forelske sig i dem. Derfor kunne I love… heller ikke hedde andet.

I love Cosmetics er stolte af deres britiske rødder, og produktionen foregår i England, ligesom at de fleste af råvarerne kommer fra britiske leverandører. I love Cosmetics arbejder tæt sammen med deres leverandører for at kunne garantere at sortimentet er spændende, innovativt og lever op til den moderne forbrugers præferencer.

I Love Cosmetics produkter

Her hos Luxplus har vi et bredt sortiment fra I love Cosmetics. Vi har både velsmagende læbepomader, lækre cremer, velduftende body scrubs og i det hele taget produkter, der er perfekte til at forkæle sig selv med. Vi har endda gaveæsker fra I Love Cosmetics, hvor du får 6 forskellige shower gels med forskellig duft. De er alle parabenefri, og lavet af naturlige ingredienser. Produkter som disse er med til at gøre badet til en velduftende omgang.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus