Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DFI

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DFI

DFI

Dansk Farmaceutisk Industri er en dansk familieejet virksomhed med mere end 35 års erfaring inden for kosttilskud og vitaminer. Dansk Farmaceutisk Industri, også kendt under forkortelsen DFI, har udviklet et stort sortiment af naturmidler, kosttilskud, mineraler og vitaminer til både børn og voksne.
Få dækket både dit eget og din families behov for tilskud og få de rigtige vitaminer og mineraler fra det store udvalg af naturlige kosttilskud fra Dansk Farmaceutisk Industri.
Dansk Farmaceutisk Industri har i en lang årrække gjort sig kendt under mottoet: Forebyggelse frem for helbredelse. Vil du gerne forbedre din generelle sundhedstilstand og sørge for at din krop får lige netop de vitaminer og mineraler den har brug for i det daglige, så find de kosttilskud du mangler blandt udvalget fra Dansk Farmaceutisk Industri.

Naturlige kosttilskud og billige vitaminpiller fra DFI

Hold din krop sund og rask hele livet ved at tilbyde den det bedste. Er du i tvivl om din kost er varieret nok, så sørg for at tilbyde kroppen ekstra tilskud i form af de rigtige vitaminer, mineraler og fiskeolie fra Dansk Farmaceutisk Industri. Dansk Farmaceutisk Industri har bygget sin succes op på at lytte til forbrugernes efterspørgsel og skabe lige netop de kosttilskud og vitaminpiller som folk kræver og som videnskaben har dokumenteret har en gavnlig effekt på kroppens velvære og immunforsvar.

Vitaminpiller til børn

Til børn har Dansk Farmaceutisk Industri blandt andet fremstillet fremstillet den populære vitaminserie Kids Zoo som er vitaminer og omega-3 udformet som tyggedrops dvs. Farverige vitaminvingummier som gør det nemt og sjovt for børnene at indtage deres vitaminpiller uden at skulle sluge dem. Hvilket barn bliver ikke glad for en vitamin vingummibamse hver dag?
De smarte vitamin vingummi findes naturligvis også til voksne, så de der oplever store problemer med at skulle sluge piller, kan få vitaminer og fiskeolie som ikke skal sluges.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.