Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MÖLLERS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MÖLLERS

Möllers

Möllers Tran, den klassiske flydende fiskeolie i den grønne flaske, som har været kendt i generationer og som stadig er en fast del af tusindvis af menneskers kosttilskud. Möllers Tran har tilsat deres flydende fiskeolie en lækker smag af bl.a. citrus, så den sunde fiskeolie nemmere glider ned. Vil du gerne have gavn af den naturlige kilde til omega 3 fedtsyrer som findes i den sunde fiskeolie, men synes du også at det er svært at sluge de store gule fiskeoliekapsler, så prøv den flydende fiskeolie, også kaldet levertran, fra Møllers Tran.

Möllers Tran fiskeolie

Möllers Tran er flydende levertran lavet af kvalitetstjekket torskelever og tilsat forskellige smagsvarianter for at gøre indtagelsen af den flydende fiskeolie så behagelig som mulig. Möllers Tran fiskeolie indeholder store mængder omega-3 fedtsyrer, vitamin D, vitamin A og E vitamin. Udvælgelsen af levertran gennemgår en streng kvalitetskontrol og Möllers Tran fokuserer på havmiljø og bæredygtighed ved at sørge for at hver torsk overholder strenge regulativer til at overholde et ansvarsfuldt og bæredygtigt fiskeri.

En naturlig kilde til omega 3 fedtsyrer

Er du ikke så god til at få indtaget så meget fisk i det daglige, er det meget vigtigt at du sørger for at få din fiskeolie, altså dine nødvendige omega 3 fedtsyrer, et andet sted. Her kan Möllers Tran hjælpe dig med nemt og hurtigt at få dækket dit behov for naturlig fiskeolie og vitaminer.
Fiskeolie fra Möllers Tran har en dokumenteret positiv effekt på hjertet, hjernen og ikke mindst dit blodomløb. Hele din krops immunforsvar og kredsløb har brug for omega 3 fedtsyrer for at kunne fungere optimalt.
Hav altid en flaske Møllers Tran fiskeolie stående i køleskabet så du dagligt kan få dækket dit behov for fiskeolie. Der er en grund til at Möllers levertran, fiskeolie, er blevet mange familiers foretrukne valg gennem generationer.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus