Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ASTONISH

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ASTONISH

Astonish

Det engelske firma Astonish har igennem 40 år leveret rengøringsmidler af høj kvalitet, ydeevne og værdi. Astonish er et familiefirma på anden generation, som stadig producerer i West Yorkshire.

I løbet af de 40 år der er gået, har Astonish udviklet et fuld sortiment af rengøringsmidler, der hjælper med at få hele hjemmet til at skinne. Det drejer sig om alt lige fra badeværelser, køkkener, bryggers, opvask, tæpperens, møbler og endda bilrengøring.

Rengøringsmidler der ikke er testet på dyr

Astonish er et brand der i særdeleshed går op i dyrevelfærd. Rengøringsmidlerne er ikke testet på dyr. Astonish tror på, at rengøringsmidler ikke behøver at blive testet på dyr, for at kunne levere overbevisende resultater. Og sådan har det været i alle de 40 år Astonish har eksisteret. Astonish er godkendt af organisationen Cruelty Free International og Vegetarian Society, som man også kan se på indpakningen.

Astonish er lig med effektiv rengøring med god samvittighed.

Bilrengøring

Astonish producerer desuden rengøringsmidler til bilen, som ligeledes er effektive, men ikke testet på dyr. Astonish har lavet rengøringsmidler både til indvendig og udvendig rengøring af bilen.

Trænger sæderne i din bil for eksempel til at omgang, har Astonish din ryg. Eller har du fået insekter på ruden og bilen, der bare ikke vil komme af, har Astonish udviklet en spray specielt til at komme insekt pletterne til livs. Du kan desuden få bilen til at skinne igen med Astonish’ fælgrens eller voks.

Billige rengøringsmidler online

Vi har det hele til hjemmet og bilen lige her på siden. Du kan finde billige og effektive rengøringsmidler fra Astonish. Bestil dem online og slip for besværet med at slæbe dem hjem fra supermarkedet. Det er desuden billigere at købe dem her, og vi kan sørge for at de bliver leveret lige til døren. Det er altså nemt, billigt og effektivt at købe rengøringsmidler fra Astonish.

Billige rengøringsmidler, billige opvasketabs, billig pletfjerner og billig bilrengøring så kan man ikke forlange mere. Se vores store sortiment her og fyld op i skabene med rengøringsmidler fra Astonish.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus