Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

DETTOL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

DETTOL

Dettol

Dettol begyndte sin forretningssucces for over 80 år siden på hospitaler hvor de effektive Dettol sæber og antibakterielle sprays forhindrede bakterier og sygdomme i at sprede sig. Og den dag i dag er Dettol stadig førende i kampen mod bakterier, virus og smitsomme sygdomme. I et samarbejde med eksperter og sundhedsfaglige foreninger, har Dettol forsøgt at skabe de bedste rengøringsprodukter på markedet.
Vil du gerne gøre dit hjem så effektivt rent som muligt, og dermed også sikre at du og din familie kommer sikkert igennem forkølelse og influenza sæsonen, skal du vælge Dettol produkter til din rengøring.

Dettol antibakterielle sæber, rengøringsspray og cleaning wipes

Dettol har skabt rengøringsmidler til alle husets rum. Uanset om du ønsker at dit toilet og badeværelse skal være strålende rent, eller dit køkken skal vaskes ordentligt rent, så har Dettol de spray og sæber som du skal bruge. Men udover blot at vaske overfladerne rene og gøre dit hjem pænt, indeholder rengøringsmidlet fra Dettol også bakteriedræbende ingredienser som udsletter de bakterier som findes i dit hjem.

Rengøringsmiddel med antibakteriel effekt fra Dettol

Særligt kendt er serien Dettol Power and Pure med spray og rengøringsmidler som dræber 99,9% af bakterierne på alle dine overflader i hjemmet. Dettol Power and Pure rengøringsmidlerne findes også som wipes, dvs. rengøringsservietter, som du kan bruge til at tørre snavsede overflader af. Dettol Power and Pure wipes og spray er særligt velegnede på toilettet hvor ulækre bakterier har tendens til at samle sig. Dettol rengøringsmiddel forebygger sygdomme, hæmmer bakterieforekomsten i hjemmet og tilbyder dig og din familie et mere sikkert miljø i hjemmet.
Dettol antiseptisk sæbe og rengøringsspray gør det nemt at holde hjemmet, kontoret, arbejdspladsen, børneinstitutionen, ja alle indendørsområder, fri for bakterier og smitte. Kom sikkert og rask igennem vinteren ved at fjerne forkølelses bakterier og virus fra dine nærmeste omgivelser. Dettol dræber 99,9% af de bakterier som de effektive wipes eller spray kommer i kontakt med og er gennem årene blevet hyldet som et af verdens førende mærker inden for rengøring og særligt beskyttelse mod bakterier.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus